MENIU

Horoscop joi, 22 noiembrie. Ultima zi de domnie a Scorpionului. Ce zodie va răsufla uşurată

Horoscop joi, 22 noiembrie. Iată ce ne rezervă astrele în ultima zi de... domnie a zodiei Scopion. Putem respira mai uşor acum! 

BERBEC
Evitați să cheltuiți sume mari de bani în această zi. Este posibil să pierdeți mai mult decât câștigați.

TAUR
Deveniți extrem de interesanți pentru sexul opus.  Lucrurile vor fi extraordinar de frumoase pe plan sentimental, iar asta vă mulțumește nespus.

GEMENI
Veți fi nevoiți să renunțați la orice fel de angajamente care vă îngrădesc libertatea. Există posibilitatea să aveți discuții contradictorii cu persoanele mai în vârstă din familie.

RAC
Sunteți în căutarea initimității. Vă simțiți ciudat în spații mari și căutați intimitatea din sânul familiei, din preajma prietenilor, în general vă îndreptați către un cerc restrâns.

LEU
Energia voastră este la cote maxime. Vă implicați în tot felul de evenimente și vă ambiționați să rezolvați totul până seara.

FECIOARĂ
Este posibil să apară încurcături din cauza vitezei care vă împiedică să observați detaliile unor situații. Ar fi bine să nu vă lăsați duși de val.

BALANȚĂ
Ați putea avea o zi bună, dacă nu vă lăsați atât de ușor cuceriți de emoțiile negative. Soluția este foarte simplă, deoarece vă puteți sustrage din toate discuțiile de astăzi.

SCORPION
Vă atrage tot ceea ce este frumos și scump, așa că dacă nu sunteți dispuși la cheltuieli mari, stați departe de magazine.

SĂGETĂTOR
Dispuneți de niște informații pe care cei din jurul vostru nu le au. Partea cea mai grea este că nu sunteți siguri când trebuie să le folosiți, dar momentul potrivit va fi evident.

CAPRICORN
Sunteți foarte fericiți și vreți să împărtășiți cu toată lumea asta, însă dacă vă gândiți mai bine, ar fi în avantajul vostru dacă ați mai aștepta. Este de înțeles că vreți să afle toți, însă nu este cazul acum.

VĂRSĂTOR
Schimbările survenite la locul de muncă vă amețesc și nu mai aveți idee în ce direcție trebuie să o apucați. Mergeți și discutați direct cu persoana care se ocupă de tot.

PEȘTI
Se anunță o zi plină. Multe telefoane, ședințe și proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi. Veți avea parte de discuții constructive.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodiac