MENIU

Horoscop indian. Ce zodie ești și ce ți-au rezervat astrele anul acesta

Horoscopul vechi indian are mai multe zodii decât cel obișnuit. Iată care este semnul sun care te-ai născut în acest zodiac și ce te așteaptă în 2016.

Toporisca ( 21-31 martie)

Daca esti nascuta in aceasta perioada, conform zodiacului indian, in 2016 vei avea parte de o serie de schimbari in plan sentimental si, implicit, social. Ar putea fi vorba fie de o casatorie, fie de un divort.
Apa (10-19 februarie)
Urmatoarea perioada va fi favorabila pentru orice proiect profesional si, daca vei sti cum sa pui problema, vei reusi sa obtii si sume importante de bani, care sa te motiveze.
Arcas (11-20 ianuarie)
Conform zodiacului indian pentru 2016, acest an va fi unul favorabil pentru dezvoltarea unor noi relatii profesionale si cautarea de noi colaboratori.
Balanta (24 septembrie-3 octombrie)
Chiar daca obisnuiesti sa cantaresti foarte bine lucrurile, anul acesta poti da frau liber oricarei dorinte, deoarece astrele sunt de partea ta si ai toate sansele sa reusesti.
Birjar (11- 20 aprilie)
Anul 2016, conform zodiacului indian, poate aduce o serie de probleme minore de sanatate care, totusi, sa te indispuna. De aceea, te sfatuiesc sa consulti un specialist, din timp.
Caine (22 august- 1 septembrie)
Chiar daca pana acum nu ai prea avut parte de niciun eveniment semnificativ, in anul urmator, este posibil sa ai parte de ceva neasteptat, dar care sa iti aduca bucurie.
Caleasca (31 ianuarie-9 februarie)
Anul 2016, conform zodiacului indian, te surpinde tot in sfera proiectelor profesionale. Truda ta nu va trece neobservata si, spre sfarsitul anului, vei primi o recompensa.
Capra (1-10 mai)
Daca esti nascuta in aceasta perioada, exista sanse mari ca, in prima parte a anului, sa iti intalnesti sufletul pereche si sa te asezi la casa ta.
Corabie (2-10 martie)
Chiar daca inca nu s-a petrecut niciun eveniment semnificativ in viata ta, nu trebuie sa te descurajezi. Anul 2016 va fi excelent pentru a te relaxa si a gandi un nou proiect.
Delfin (24 octombrie-2 noiembrie)
Daca ai de ceva timp o idee, cu siguranta acum este momentul sa o pui in aplicare. Anul 2016 vine in intampinarea ta si iti ofera toate conditiile de reusita.
Diamant (11-20 iunie)
Daca ai avut parte de greutati pana acum, anul 2016 vine ca un val de relaxare, care sa te ajute sa iti pui ordine in ganduri si sa iti stablesti o strategie.
Elefant (11-20 mai)
Zodiacul indian aduce in prim plan probleme sentimentale care, insa, pot fi rezolvate cu rabdare si intelegere.
Fecioara (24 august-2 septembrie)
Chiar daca inca nu te-ai hotarat ce sa faci in privinta unei situatii care te macina de ceva vreme, anul 2016 iti va elucida acest mister.
Fir (21-31 mai)
Zodiacul indian din 2016 favorizeaza intalnirea unor persoane dispuse sa te ajute in domeniu in care activezi.
Foc (21-30 aprilie)
A doua parte a anului aduce o serie de probleme in familie care, cel mai probabil, vor necesita sa ai nervii tari.
Funie (22-31 decembrie)
In primele luni ale anului 2016, conform zodiacului indian, vei avea parte de o propunere care te va face sa te gandesti sa iti schimbi locul de munca.
Leu (13-22 noiembrie)
Daca esti nascuta in aceasta perioada, situatia ta financiara se va imbunatati considerabil in 2016, asadar, nu mai este cazul sa iti faci probleme.
Lotus (1-10 ianuarie)
Zodiacul indian pentru 2016 aduce o serie de schimbari, mai ales pe plan profesional. De aceea, ar trebui sa fii pregatita si pentru a-ti schimba jobul actual.

Citește mai multe pe yve.ro. 

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodiac horoscop indian horoscop 2016