MENIU

HOROSCOP. Iată la ce să RENUNȚI daca vrei să îți meargă bine în viață. Sfaturi în funcție de zodie

Foto/Arhivă/Profimedia

Fie că ești un împătimit al horoscopului, fie că nu, tot ai mai citit ce scrie la zodia ta, măcar din când în când.  Iată la ce să renunți dacă vrei să îți meargă bine în viață.

Berbec

Ești foarte îndrăzneț și nicio furtună nu ți-ar putea strică poftă de aventură. Dimpotrivă, s-ar putea chiar să te încânte. Ești o persoană independența și nimic nu te poate ține pe loc, dacă nu-ți dorești asta.

Ce trebuie să elimini este nevoia constanța de schimbare. Ai nevoie și de o pauză. Acceptă că în viață mai trebuie și puțină stabilitate, care te va forță să rămâi într-un singur loc mai mult timp.

Taur

Ești greu de schimbat și nu vrei să renunți la libertatea ta. În niciun caz nu vei acceptă să te schimbi doar pentru că altcineva îți impune acest lucru.

Renunță la ideea că oamenii îți vor răul, precum și la gândul că toată lumea vrea să te schimbe. Mulți oameni au renunțat de mult, doar tu trăiești cu această impresie.

Gemeni

Ești foarte nehotărât. Întotdeauna în ține au loc conflicte pentru că nu știi să alegi între un lucru sau altul. Vei începe două hobby-uri deodată, pentru a te lasă brusc de ele că să te dedici altor îndeletniciri. De multe ori te simți vinovat de această nesiguranță.

Renunță la ideea că-i faci nefericiți pe alții din cauza nehotărârii tale. Așa ești tu, iar dacă cineva nu se simte bine în prezența ta, înseamnă că nu are ce cauta în viață ta.

Rac

Ești drăgăstos, te concentrezi numai pe părțile bune ale unui om, nu insiști niciodată pe punctele slabe sau pe obiceiurile proaste. Unii oameni consideră acest lucru o calitate, alții îl consideră un punct slab.

Ai nevoie să accepți că, indiferent ce ai face, nu poți mulțumi pe toată lumea. Unii vor fi buni, alții vor fi răi. Nu trebuie să te simți rănit dacă oamenii îți mai înșală încrederea.

Leu

Ești regele jungle, nu? Ai nevoie constanța de laude și ovații care să-ți stimuleze orgoliul. Iar când nu le ai îți poate scădea dramatic încrederea de sine. Te înconjori de oameni care să te admire, să te aplaude, să-ți spună cât ești de măreț.

Renunță la ideea că ai nevoie de părerea altora. Ești o persoană uimitoare, chiar și atunci când nu te laudă nimeni.

Fecioara

Tu ești de părere că totul trebuie să fie plănuit în cele mai mici detalii iar dacă ceva nu este în „programare” apare o tragedie. Ești destabilizat și nu mai știi ce să faci.

Renunță la ideea că poți plănui orice. Unele lucruri pur și simplu se întâmplă, dincolo de planurile tale. Nu poți controla tot, nu poți ține în frâu tot. Unele lucruri pot ieși bine, altele nu, chiar dacă tu te-ai străduit. Și dacă rezultatele nu sunt cele dorite, mergi mai departe.

Balanță

Tu ai o problema chiar și atunci când nu ai probleme, pentru că le “împrumuți” și pe ale altora. Deși nu este nimic în neregulă în a-i ajută pe ceilalți, tu uiți că nu este vorba despre ține și te implici mult prea mult. Câteodată trebuie să te gândești doar la ține. Ajută-i pe ceilalți fără să te treci pe ține pe locul doi.

Realizează că oamenii au vieți separate. E viață lor, au problemele lor. Tu ai viață ta și problemele tale.

Scorpion

Tu vei merge până în pânzele albe pentru a le demonstra celorlalți că ai dreptate. Chiar și atunci când conflictul pare a se stinge, tot analizezi în avans ce ți s-ar putea spune și ce ai putea replică. Această atitudine îți va aduce destul de multe piedici în relațiile cu ceilalți.

Renunță la atitudinea agresivă, la încăpățânare, acceptă și punctul celorlalți de vedere. Nu trebuie să câștigi întotdeauna. Ce este mai important: o prietenie sau să ai dreptate mereu?

Săgetător

Ești cel mai încântător semn al zodiacului, luminezi orice încăpere în care intri. Îți este foarte ușor să porți o conversație, indiferent de interlocutor. Vrei să te împrietenești cu toată lumea și ești foarte vorbăreț. Câteodată faptul că vorbești cu atât de multă lume poate crea impresia că nu ții cont de sentimentele celor dragi și pot apărea tensiuni și gelozii, mai ales în relația de cuplu.

Încearcă să țîi cont și de părerea celor apropiați. Pune-te în pielea lor și înțelege că acțiunile tale ii pot răni.

Capricorn

Tu nu lași pe oricine în viața ta, mai ales dacă nu se ridică la un anumit standard. Ești rece și ridici ziduri care cu greu pot fi pătrunse. Multă lume renunță să mai încerce să treacă de ele.

Renunță la ziduri. În încercarea de a te proteja de oamenii răi, îi ții departe și pe cei buni.

Vărsător

Ești o persoană iubitoare și ai face orice pentru cei dragi. Nu vei întoarce niciodată spatele unui prieten, chiar dacă te sună în miez de noapte că are nevoie de ține. Problema apare în momentul în care ai pretenția că aceste favoruri să ți se întoarcă, dar nu toată lumea este dispusă să facă aceleași lucruri pentru ține.

Renunță la ideea că eforturile trebuie răsplătite cu aceeași măsură. Fiecare om are limitele sale și face pentru alții atât cât este dispus să facă.

Pești

Imaginea de sine nu este la cel mai ridicat nivel. Ești timid și rar ieși din “carapace”. Te simți mai protejat în locurile pe care le cunoști. Deși ești foarte creativ, nu-i lași pe ceilalți să vadă ce poți.

Renunță la ideea că oamenii n-au cum să te aprecieze. Ai multe calități. Înțelege că viață are și suișuri și coborâșuri și chiar dacă ai căzut de pe un piedestal, te poți oricând urcă la loc.

SURSA