MENIU

HOROSCOP duminică 21 iulie 2024. Ce oportunități aduce colaborarea dintre Venus și Jupiter

Horoscop duminică 21 iulie 2024. Foto/Profimedia

Luna Plină în Capricorn iluminează unde a fost canalizată energia noastră de la Luna Nouă, în special în ceea ce privește determinarea, limitele și autodisciplină. Venus, planetă prieteniei, lucrează împreună cu Jupiter cel expansiv pentru a ne îmbogăți mentalitatea cu oportunități abundente

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Setează-ți orice țintă, acceptă orice activitate sau provocare ; vei reuși în orice îți propui, cu brio, din pricina energiei active pe care o ai. Sunt oameni care îți țin pumnii și îți vor binele, iar aceștia te vor înconjura cu laude pentru toate realizările. Prietenii sunt că familia pentru ține, scoate-i la aer sau la o masă și bucurați-va de câteva clipe bune înainte să reînceapă agitația.

 

 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi ai nevoie să îți hrănești cu atenție și dedicare relațiile personale și să le dai ceea ce au ele nevoie la acest moment. Mai este bine și să îți controlezi orice manifestare a temperamentului tău și să încetezi să te cerți cu partenerul pe teme absolut lipsite de orice importantă. Viață personală va naviga lin cât timp niciunul dintre boi nu încearcă să îl domine pe celălalt.

 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mergi la coafor sau frizerie, fă-ți un masaj, relaxează-te, colindă hai hui, aranjează-te! Astăzi este o zi în care să îți dai jos o veche “piele” și să îți pui altă nouă plină de iubire și răsfăț pentru ține. Doar mâine este Luna plină în Taur, zodia simțurilor noastre… Și relațiile adevărate beneficiază de săruturi strălucitoare !

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Astăzi ar fi tare bine să îți ții în frâu emoțiile negative și să nu te lași dominat de sentimente pe care să le manifești cine știe cum în exterior. Rămâi mai bine într-un mod de a fi practic și sensibil. Există un contact mai mare cu femeile pe durata acestei zile. Încearcă să fii cu inima deschisă și plin de farmec. Această atitudine te va ajută să te descurci cu orice situație îți apare și te va ajută să îți închei ziua într-o notă veselă.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Este o zi în care te preocupă tot felul de situații cu care se confruntă alți oameni, dar la fel de bine te gândești destul de mult și cum să îți crești statutul social și deci și respectul de sine în societate. Este o zi extrem de profitabilă pentru cei ce au afaceri în comerțul cu amănuntul, deci profitați din plin de această energie prosperă.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Controlează-ți furia, indiferent din ce motiv se declanșează. Altfel, să știi că îi vei întrista pe cei dragi. Iar tu poți să dai dovadă de tact dacă vrei. Cei ce scriu vor avea parte de energii creative care să îi susțină. Ziua este, deci, una benefică în special pentru artiști. Folosește-o pentru a acceptă noi provocări creative și constructive.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Chiar este cazul sa dai la o parte încăpățânarea si fixismul. Este nevoie de o atitudine de compromis in funcție de situația pe care o ai în față. Daca nu dorești să ai acest tip de atitudine, te poți aștepta la discuții si confruntări cu partenerii de afaceri, prieteni, familie. Nu îți plac de fel întârzierile, totuși astăzi poți fi forțat să amâni evenimente importante.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astăzi vei avea idei minunate care dau pe dinafara. Poate ca si o dilema intre obligațiile pe care le ai si alte îndatoriri prezente, in ce ordine sa le prioritizezi, iar asta te face sa fii perplex. In acest context, contactele tale se vor dovedi benefice pentru ca te vor clarifica. Nu uita ca sângele apa nu se face, iar familia își va cimenta relația cu tine.

Horoscop azi SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Să fii atent astăzi că oamenii să nu profite de felul tău de a fi amabil și de dispoziția bună afișată. Aspecte mărunte pot apărea astăzi, făcându-te să fii un pic mai tensionat și predispus la furie. Totodată, te vei simți inspirat pe orice aspect ce ține de aspecte financiare. Menține-ți mintea cât mai aerisită de emoții negative sufocante și îți vei redobândi farmecul imediat.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Indiferent cât de bogat și plin de succes poți deveni în viață, este foarte important să rămâi cu picioarele bine înfipte în pământ și nu cu capul în nori, de unde și expresia „să nu ți se urce la cap”. Lipsa de amabilitate sau încrederea exagerată de sine, spre a fi încrezut, îți poate lua tot ce ai și să te lase cu mâinile goale, mai ales că totul se bazează pe relațiile cu oamenii în viață. Deci fii o persoană drăguță și răspândește în jurul tău bunătate. Atât e de simplu !

Horoscopul zilei VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Viață clocotește în ține și ar trebui să fii într-o stare foarte bună de binecuvântare și încântare. Starea de bună de spirit și energia te vor inspiră să performezi la maxim. Mai mult, vocea ta interioară va fi auzită clar și răspicat. Profită cât de mult poți de această zi superbă și răspândește în jur, atât cât poți, această energie.

Horoscop azi PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Nu îți lasă emoțiile să preia controlul asupra ta și să îți facă vreo figura în timp ce tu decizi planuri raționale despre viitor. Gândește practic, altfel așteptările și realitatea nu vor fi pe aceeași pagină. Ești prietenos și susții pe cei din jur, deci astăzi vei răspândi o stare molipsitoare de bine și vei câștigă afecțiunea și simpatia cuiva. Ori de câte ori ești confuz pe ce cale să o apuci, pune mâna pe inima ta și acolo vei simți răspunsul.

SURSA