MENIU

Horoscop dragoste săptămâna 5-11 februarie 2018. Transformări, schimbări, dorințe nebunești

Iată horoscopul pentru săptămâna 5-11 februarie 2018. Află cum stă zodia ta la capitolul amor. 

Horoscop dragoste. Berbec Te bucuri de un magnetism special în relațiile cu toate persoanele din jurul tău. În plan sexual, există o intensificare a sentimentelor față de persoană iubita, ai nevoie de o mai multă apropiere. Îți exprimi cu ușurință și orice trăire interioară. 

Taur

Te bucuri de un sex-appeal pe care persoanele de sex opus îl observă imediat. Ai multă energie și reflexe rapide. Dorințele “nebunești” îți sunt împărtășite de persoană iubita pe care o iei prin surprindere cu noile tale idei.

Gemeni O perioadă pozitivă pentru carieră ta. Vor apărea cu siguranță schimbări care vor avea un impact asupra vieții amoroase. Discuta deschis  cu partenerul de cuplu și încearcă să nu îl ignore, chiar dacă, pentru o vreme, interesul tău se va îndrepta cu precădere spre locul de muncă.

Rac Încearcă să te bazezi mai mult pe forțele proprii și să ai mai multă încredere în ține. Altfel va fi destul de greu să cucerești persoanele de sex opus. Te poți simți frustrate din cauza că, în ciuda eforturilor depuse, ești tot singur, însă nu trebuie să te simți descurajat. Va răsări soarele și pe stradă ta.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
horoscop dragoste dragoste horoscop