MENIU

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: Zodiile care vor întâmpina evenimente neprevăzute

Horoscop 26 iunie 2018

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: Conjuncţia planetelor Venus și Neptun favorizează schimbările. Balanța va avea câteva evenimente neprevăzute care îi schimbă puțin planurile. De asemenea, Scorpionul va avea parte de o călătorie de afaceri în interes profesional, care va apărea pe neașteptate. Află ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: BERBEC

Nu ezita să-ți spui punctul de vedere clar și răspicat în discuțiile cu partenerul deoarece, în acest weekend, vei avea parte de mici discuții de cuplu.

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: TAUR

În acest weekend, ar fi bine să fii pregătit pentru orice situație deoarece prietenii apropiați împreună cu partenerul de viață pun la cale o petrecere surpriză în cinstea promovării de la locul de muncă.

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: GEMENI

Ai tendința de a socializa intens deoarece te vei simți melancolic fără niciun motiv. În acest weekend, vei petrece alături de familie, făcând diverse activități casnice.

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: RAC

În acest weekend, vei simți nevoia să te reconectezi cu natura. Astfel, vei avea parte de activități în aer liber. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: LEU

Creativitatea ta este ieșită din comun și trebuie să fructifici animând relația de cuplu, care a avut de suferit în ultima vreme din cauza lipsei tale de atenție. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: FECIOARĂ

Este un weekend perfect pentru evadarea din cotidian. Acum este momentul să pui pauză pentru moment activităților zilnice și să-ți iei o mini vacanță. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: BALANȚĂ

În prima parte a weekendului există posibilitatea să apară câteva evenimente neprevăzute care să îți schimbe puțin planurile, spre nemulțumirea partenerului. Păstrează-ți calmul, pentru că lucrurile vor reveni la normal în cea de-a doua parte a acestui weekend. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: SCORPION

O călătorie de afaceri în interes profesional va apărea pe neașteptate, din partea unui coleg. Deși îți strică oarecum planurile în aceste zile, această călătorie este benefică pentru tine deoarece îți va aduce o mărire de salariu. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: SĂGETĂTOR

Pune un bilet loto sau măcar ia un loz, deoarece conjuctura astrală pentru acest weekend este extrem de favorabilă câștigurilor neașteptate. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: CAPRICORN

Pregătește-te pentru un weekend plin. Partenerul de viață plănuiește să te scoată din rutină și vrea să evadați în diverse locuri. Astfel, starea de spirit va fi excepțională!

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: VĂRSĂTOR

În cazul în care nu vrei să ai probleme cu banii, renunță la capricii. De asemenea, încercă să strângi ceva bani pentru a oferi cadoul pe care l-ai promis partenerului de viață. 

Horoscop de weekend 7-8 iulie 2018: PEȘTI

Prietenii tăi îți solicită ajutorul pentru realizarea unor proiecte personale. Nu ezita să le oferi ajutorul tău! În a doua parte a weekendului, vei realiza că acest proiect te-a apropiat mult mai mult de prieteni.

sursă: yve.ro