MENIU

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: Zodiile care vor primi vești bune

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: Zodia taur și nativul leu vor primi o veste bună pe care o așteptau de mult. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut? Iată ce ți-au rezervat astele!

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: BERBEC

În acest weekend vei arată celorlalți cine ești cu adevărat deoarece majoritatea te judecă fără să știe despre ce vorbesc. Duminică caută o activitate care să-ți facă plăcere pentru a te deconecta de răutățile celor din jur.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: TAUR

Ești o persoană care contează foarte mult atât familia, cât și prietenii. Este recomandat să te concentrezi și asupra ta. Duminică ai șanse mari să primești o veste bună. 

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: GEMENI

Este posibil să te confrunți cu unele probleme legate de locul de muncă însă, nu uita că aceste zile sunt libere. Înceracă să te relaxezi! Duminică este momentul ideal pentru a face o schimbare în viața ta.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: RAC

În acest weekend trebuie să ai mai multă grijă de tine. Gândește-te vine și vei ajunge la concluzia că trebuie să treci pragul medicului. Cu cât mergi mai repede, cu atât mai bine!

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: LEU

Simți nevoia să spui anumite lucruri pentru a-ți elibera sufletul însă, ai grijă totuși să nu îi rănești pe cei apropiați. Duminică vei afla o veste bună pe care o așteptai de mult.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: FECIOARĂ

În acest weekend bucură-te alături de oamenii dragi ție, și profită pentru ceea ce-ți place. 

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: BALANȚĂ

Sâmbătă ai planuri mari dar parcă simți că nu ai energia necesară să faci ceea ce ți-ai propus. Nu este o tragedie! Odihnește-te! Duminică, vei vedea cât de mult însemni pentru familie și prieteni deoarece gesturile lor te vor emoționa.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: SCORPION

Sâmbătă este posibil să ieși din zona de confort iar duminică, posibilele consecințe nu vor avea un rezultat atât de rău pe cât credeai. 

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: SĂGETĂTOR

În general ești o persoană optimistă, dar sâmbătă simți că nimic nu este în regulă. Gândește pozitiv și vezi ce se întâmplă pe parcurs! Duminică ai parte de momente inedite alături de familie.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: CAPRICORN

În acest weekend simți nevoia de a schimba ceva. Nu te teme să faci acest pas! Duminică este posibil ca o persoană dragă să aibe nevoie de tine, nu aștepta prea mult înainte de a-i oferi sprijinul de care are nevoie.

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: VĂRSĂTOR

Parcă unele amintiri îți răscolesc sufletul. Amintește-ți că trebuie să te concentrezi asupra prezentului și să lași în urma ceea ce s-a întâmplat cândva. Duminică simți nevoia să fii lăsat singur. Ai grijă cum le comunici celorlalți acest lucru, pentru a nu te înțelege greșit!

Horoscop de weekend 5-6 mai 2018: PEȘTI

Este posibil să simți nevoia de a ieși din rutină. Dacă este ceva ce îți dorești să faci, nu mai sta pe gânduri. Meriți o schimbare!

sursă: bzi.ro