MENIU

Horoscop de weekend 27-29 Mai 2016

Se apropie weekendul. Horoscopul de weekend 27-29 Mai 2016 este plin de surprize. Citeste horoscopul si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 27-29 Mai.

Berbec

Încearcă să lași deoparte prejudecățile pentru câteva momente și acordă șanse celor din jur. Un vechi prieten ți-a greșit cândva și abia cum și-a dat seama cât de mult te-ar rănit și vrea să își ceară scuze. Nu îl refuza din prima și lasă-l să spună ce are de spus, vei fi umită.

Taur

Se pare că insistențele partenerului tău de a pleca într-o mică „escapadă” dau roade în sfârșit. Nu vei mai sta să analizezi toate lucrurile care sunt implicate de această situație și vei pleca fără să mai stai pe gânduri.

Gemeni

O oportunitate nouă de colaborare va apărea în cursul zilei de sâmbătă. Nu trebuie să te grăbești în a da un răspuns final, ci acordă-ți puțin timp și analizează toate detaliile. Nu trebuie să renunți la locul de muncă actual, însă nici nu trebuie să excluzi posibilitatea că vei ajunge să îți dorești de la sine să renuți la el.

Rac

Aceste două zile de weekend vor fi foarte aglomerate pentru tine. Duminică ești invitată la petrecerea de zi de naștere a unei prietene foarte apropiate, iar sâmbătă te vei plimba prin magazine pentru a găsi cadoul ideal.

Leu

O prietenă îți va cere să-i oferi o mână de ajutor, deoarece se mută în casă nouă. Pe când te hotărăști să accepți, pare că aceasta a dispărut „de pe fața pământului” și vei reuși să dai foarte greu de ea. În final, tot vei reuși să o contactezi și îți vei pune serios fundul la bătaie.

Fecioară

Ai așteptat cu sufletul la gură acest weekend, deoarece o veche prietenă se întoarce în țară. Aceasta va petrece la tine tot sfârșitul de săptămână și veți avea ocazia să povestiți tot ceea ce a mai apărut nou în viața voastră.

Balanță

Te comporți ca un copil mic care așteaptă să primească cadoul mult așteptat de la Moș Crăciun. Cineva ți-a promis că te va scoate în oraș și pari a fi foarte nerăbdătoare și entuziasmată din acest motiv.

Scorpion

Pari a fi ușor condusă de emoții și stres în acest final de săptămână și totul este din cauza sarcinilor pe care știi că le ai de rezolvat la muncă în perioada ce urmează. Încearcă să nu te panichezi, ci profită din plin de aceste două zile pentru a te relaxa.

Săgetător

Nu pare a fi o perioadă foarte avantajoasă pentru tine din punct de vedere financiar. Încearcă să ai mai mare grijă de banii pe care-i câștigi, deoarece este posibil să ai nevoie de o sumă mare de bani pentru a putea derula un proiect la care visezi de ceva timp.

Capricorn

Vei face o investiție destul de bună la finalul acestei săptămâni, una care promite multe beneficii pe viitor. Trebuie totuși să analizezi foarte atent unele aspecte și să vezi care este cea mai bună cale de acționare.

Vărsător

Încearcă să te apropii mai mult de membrii mai tineri din familia ta. Aceștia par a avea nevoie ca cineva să-i mai ghideze puțin în viață, deoarece părinții tăi par a nu mai face față singuri și sprijinul tău ar putea conta mult pentru ei.

Pești

Ve trebui să te concentrezi foarte mult pe o anumită activitate însă partenerul tău va reuși să îți distragă foarte mult atenția. Nu te lăsa dusă de val, ci încearcă să-ți prioritizezi activitățile.

Sursa: yve.ro