MENIU

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: Zodiile care primesc o sumă importantă de bani

<p>Horoscop 27 iulie. Zodia care va obține &icirc;n sf&acirc;rşit ceea ce-și dorește. Planuri mari!</p>

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: Nativul taur are mari șanse să primească o sumă importantă de bani. De asemenea, atât rac, cât și balanța se vor afla în aceeași ipostază. Iată ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: BERBEC

O persoană apropiată din anturaj se confruntă cu niște încurcături financiare și îți cere ajutorul. Astfel, deși ești sceptic la început, într-un final te hotărăști să îți ajuți prietenul aflat în impas.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: TAUR

În acest weekend sunt șanse mari să primești o sumă importantă de bani ca rezultat a unei afaceri mai vechi. Astfel, bucuria o împărtășești împreună cu partenerul de viață printr-o mică evadare romantică.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: GEMENI

În acest weekend este cazul să te debarasezi de lucrurile care nu îți mai folosesc. Așadar, reorganizează-ți locuința împreună cu familia.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: RAC

Sunt șanse mari să primești un cadou sau o sumă mare de bani din partea unor rude.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: LEU

În acest weekend vei tot auzi zvonuri despre o posibilă promovare la locul de muncă, gând care nu îți dă pace în aceste zile.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: FECIOARĂ

Trebuie să acorzi atenție persoanei iubite și copiilor. Este recomandat să fi prudent în felul în care abordezi problemele, mai ales cu generația tânără.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: BALANȚĂ

Ai senzația că persoana iubită nu îți acordă suficientă atenție și afecțiune, iar asta pentru că treci printr-o perioadă mai sensibilă. Totuși, atmosfera de weekend începe să se destindă atunci când primești o sumă de bani.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: SCORPION

În acest weekend încerci să aduci stabilitate și să îți consolidezi relația de cuplu, de aceea cel mai bine este să discuți deschis cu persoana iubită.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: SĂGETĂTOR

În acest weekend este nevoie de a revitaliza relația cu partenerul de viață prin activități distractive.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: CAPRICORN

Weekendul acesta îți aduce un tonus fantastic. Astfel, ești într-o formă maximă, tot ceea ce faci este încununat de succes, ceea ce îți aduce admirația persoanelor dragi cu care vei sărbători. Ai grijă la excesele alimentare!

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: VĂRSĂTOR

Încrederea mare în tine și în forțele proprii îi dau un sentiment de siguranță partenerului de viață. Fii totuși cumpătat din punctul de vedere financiar până nu ai siguranșa unui câștig.

Horoscop de weekend 27-29 iulie 2018: PEȘTI

În acest weekend te gândești mult la cei din jur și la ce ai putea face ca să îi ajuți. Deși este de admirat efortul tău, totuși trebuie să ții cont de sfatul celor din jur și să te gândești la tine!

sursă: yve.ro