MENIU

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: Zodiile cu câștiguri semnificative

Femeile cu har divin. Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: În acest weekend, multe zodii au câștiguri semnificate pe plan material, profesional, sau sentimental. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: BERBEC

Nu este momentul de a deschide subiecte importante cu unul dintre membrii familiei, mai ales că aceste subiecte te-au afectat cândva. Cel mai bine ar fi să amâni discuția pe altădată, când veți fi calmi amândoi și va mai trece timpul. 

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: TAUR

Vei primi o vizită de la o persoană apropiată care te va face să simți anumite lucruri speciale. Este posibil să revină un sentiment sau să ai senzația că ceea ce ai simțit cândva nu a murit. Nu ezita să spui ceea ce simți, numai așa există șansa ca lucrurile să fie din nou ca în trecut.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: GEMENI

În acest weekend nu ai planuri, însă se ivesc spontan câteva lucruri de făcut alături de cei mai buni prieteni cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Astfel, poți profita de invitațiile care ți se oferă pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: RAC

Vei avea parte de un mediu relaxant, liniștit. Din punct de vedere financiar, menajezi situația cât se poate de bine. Sâmbătă s-ar putea să primești o veste neașteptată.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: LEU

Aceste două zile îți prind perfect pentru a finaliza toate proiectele pe care le-ai început de curând, însă trebuie să te și relaxezi, măcar câteva ore. Nu ar strica o ieșire la aer sau o întâlnire cu cineva drag, cu care să povestești.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: FECIOARĂ

Primești numai vești bune de la persoanele din jur, iar starea ta este absolut perfectă. Ești plin de energie și reușești să faci absolut orice îți dorești. 

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: BALANȚĂ

Pe plan sentimental pot apărea unele dificultăți, dar care au rezolvare. Asta depinde doar de tine și de modul în care îi explici partenerului de viață că ceea ce crede el este greșit. Păstrează-ți calmul și comunică împreună cu persoana de lângă tine, pentru ca lucrurile să se rezolve.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: SCORPION

Te simți nedreptățit de cei din jur și nu ți se pare corect că trebuie să muncești și la problemele altora, mai ales că ei nu au prea făcut nimic pentru tine. Încearcă să fii răbdător și calm, numai așa lucrurile vor merge de la sine. 

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: SĂGETĂTOR

În acest sfârșit de săptămână te vei întâlni cu întreaga familie, lucru pe care-l așteptai cu nerăbdare, având în vedere cât de ocupat ai fost în ultima perioadă. Nu uita să îți arăți dragostea și atenția față de ei.

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: CAPRICORN

Sfârșitul săptămânii te prinde într-o stare foarte bună alături de partenerul de viață. Nu aveți planuri, însă vă simțiți foarte bine acasă, uitându-vă la seriale și stând relaxați un weekend întreg. 

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: VĂRSĂTOR

În acest weekend ai tendința să nu mai comunici, pentru că ți-e teamă să nu spui lucruri care i-ar putea afecta pe cei din jur. Weekend-ul îți aduce provocări noi de care trebuie să profiți pentru a prinde iar curaj să spui anumite lucruri. 

Horoscop de weekend 23-24 Iunie 2018: PEȘTI

Acest weekend este unul bun, având în vedere câtă voie bună și fericire ți se citește pe chip. Vei fi relaxat și îi vei face și pe cei din jur să se simtă iubiți și fericiți în preajma ta.

 

sursă: yve.ro