MENIU

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017: Zodia pentru care viaţa se va schimba RADICAL! Nelinişti

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017: Află ce zodie va avea parte de schimbări radicale, dar și ce-ți rezervă ţie astrele, la sfârșitul acestei săptămâni.

BERBEC

Weekendul acesta vei fi foarte ocupat cu activități din cadrul muncii. Acum ai oportunitatea ta de a te pune la zi sau de a termina proiectele.

TAUR

Credibilitatea ta este pusă sub semnul întrebării, chiar dacă nu obișnuiești să minți. În weekend întâlnești situații neplăcute, însă membrii familiei reprezintă în acel moment un refugiu și un sprijin.

GEMENI

Weekendul acesta se vor naște în minte noi idei de distracție sau măcar de a fi alături de prieteni. De asemenea, vei avea instinctul de a face ceva distractiv din orice lucru mai puțin plăcut.

RAC

În acest sfârșit de săptămână, cu toate că nu-ți propui, reușești să ai parte de relaxare și distracție alături de cei dragi.

LEU

În acest weekend vei avea şanse reale de reușită pe toate planurile. Buna creștere nu îți permite să ai un comportament neadecvat.

FECIOARĂ

Dacă ceilalți nu-ți apreciază prezența, cu siguranță partenerul de viață îți caută prezența cât mai mult. Posibil ca în acest weekend să ai o surpriză din partea acestuia.

BALANȚĂ

În planul tău există o singură cale: aeea de a face o mini vacanță cu familia, cu scopul de a petrece cât mai plăcut acest weekend, mai ales dacă există și un eveniment în cadrul acestuia.

SCORPION

Schimbările bruște chiar te caracterizează. În ultimul timp, viața se joacă cu tine. Cu siguranță nici acest weekend nu te va ocoli de schimbări radicale în viață.

SĂGETĂTOR

În acest weekend, principala ocupație o reprezintă cititul, însă cineva îți va strica buna stare deoarece îți va schimba planurile. Așteaptă-te la o invitație în oraș.

CAPRICORN

Weekendul acesta îți propui să lași toate problemele puse într-un colț și să nu faci nimic altceva decât să te relaxezi.

VĂRSĂTOR

În acest weekend ai de analizat anumite situații sau comportamente prin care să-ți dai seama ce este bine și ce nu.

PEȘTI

Sfârșitul săptămânii nu-ți poate aduce altceva decât veselie din plin și vești bune. Cât despre sănătate, poți avea câteva situații nefavorabile.


sursă: yve.ro