MENIU

HOROSCOP. Cum stai cu BANII săptămâna viitoare

Cui îi merge bine săptămâna viitoare din perspectivă financiară

În timp ce unele zodii vor avea reuşite în sectorul financiar săptămâna viitoate, altele trebuie să stea cu capul la cutie şi să nu investească în nimic, spun astrologii.

Berbec

Este normal să te bucuri de micile reuşite din sectorul financiar, dar vor mai apărea probleme care cer organizare şi o bună administrare a banilor.

Taur

Se pot înmulţi problemele importante de care trebuie să te ocupi şi asta înseamnă cheltuieli legate fie de serviciu, fie de refacerea sănătăţii.

Gemeni

Unele treburi îţi merg neaşteptat de bine, altele, neaşteptat de prost. Treci printr-un proces bine-venit de reevaluare a posibilităţilor de câştig.

Rac

Te aştepţi să obţii mai multe beneficii, dar acestea întârzie sau chiar eşti anunţat(ă) că se vor diminua. În schimb, partenerilor tăi le merge mai bine.

Leu

Nu ai motive reale de nemulţumire: fluxul financiar, chiar dacă nu e unul direct, nu te ocoleşte. Poţi primi ajutor, dacă îl vei cere, de la unii apropiaţi.

Fecioară

Pentru tine, riscurile financiare sunt foarte mari în perioada următoare, mai ales dacă ţi-ai asumat, în grupul din care faci parte, misiunea cea mai grea.

Balanță

Vestea bună e că dispar multe constrângeri care ţi-au complicat viaţa. Vestea proastă e că, de acum înainte, depinde doar de tine cum îţi va merge.

Mai multe zodii pe Libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
bani horoscop