MENIU

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 15-21 iulie 2024. Jocuri de putere între zodii. Doar cei înțelepți vor avea ajutorul Dragonului în câștigarea bătăliilor

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 15-21 iulie 2024

În săptămâna viitoare, energia cosmică este caracterizată de o tensiune puternică între forțele universului, care vor declanșa un joc de putere între zodiile cerești. În această perioadă, cei care vor avea ajutorul energiei benefice a Dragonului de Lemn vor fi cei care vor reuși să se impună în fața provocărilor și a obstacolelor.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Pregateste-te pentru un joc al puterii. Castigi “batalia” mentinandu-ti calmul. Fa un pas in spate, vezi unde gresesc ceilalti si invata din greselile lor. Romantismul este in aer toata saptamana. Vineri si sambata se anunta zile picante din acest punct de vedere. Lasa-te purtat de aripile iubirii. Universul iti ofera o saptamana memorabila.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ai putea intalni obstacole in calea ta, insa calea compromisului poate fi de bun augur. “Dragostea pluteste in aer” de miercuri in colo. Cuplurie se vor simti apropiate din ce in ce mai mult, iar weekend-ul se anunta plin de viata. Daca esti singur, iesi din rutina si distreaza-te.

Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Saptamana se anunta de bun augur pentru afaceri. Totusi, nu ingora partenerul de cuplu. Ai nevoie si de afectiune si romantism in viata ta. In weekend, asteapta-te la intalniri calduroase cu familia, prietenii. Poate ai ceva de sarbatorit? Daca esti singur, alege-ti cu atentie potentialii parteneri.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Acesta este un moment de referinta in care ar trebui sa contempli obiectivele personale si profesionale pe care doresti sa le atingi in perioada urmatoare. Tendinta este sa te concentrezi pe copaci, nu pe padure, insa trebuie sa ai si o imagine de ansamblu asupra ceea ce se intampla in viata ta. Este un bun moment sa faci planuri, analize si sa poti merge inainte dupa ce trece aceasta situatie.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Te poti simti plictisit si sa ai iesiri rebele, insa nu-ti sta in fire sa fii irrational. Pune-ti lucrurile in ordine, aranejaza-ti prioritatile si mergi inainte. Vei depasi si acest moment si vei putea sa iti satisfaci pofta de aventura. Profita de faptul ca esti alaturi de partener si petrece mai multe momente romantice. Vei scapa rapid de plictiseala.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Daca inca lucrezi, vei primi tot suportul necesar de la echipa ta, in special de la superiori. Se anunta posibile suplimentari ale veniturilor. In plan amoros, ai toate sansele sa petreci mai multe momente romantice alaturi de partner. Daca esti singur, nu te angaja online in discutii cu persoane agresive.

Începe a doua jumătate a lunii IULIE. Cum se SCHIMBĂ relațiile. TOATE zodiile sunt vizate

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Ti se poate parea ca lucrurile merg foarte incet. Dar priveste partea buna a lucrurilor. Merg inainte, nu dau inapoi. Este posibil sa apelezi la un mentor sau o persoana specializata pentru a obtine informatiile de care ai nevoie intr-o anumita situatie. Profita de aceste momente si odihneste-te mai mult. Iti va prinde bine sa te reincarci energetic.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Atentie la modul in care iti cheltui banii. Fa-ti un buget strict si tine-te de el. Daca inca lucrezi, pune-ti in valoare talentele organizationale. Motiveaza-ti colegii, incurajeaza-i si fii alaturi de ei. Iti va prinde bine cand totul va reveni la normal. In plan amoros, profita de timpul petrecut impreuna pentru a-i arata partenerului ce simti pentru el.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Te poti simti inhibat si neincrezator, mai ales la inceputul saptamanii. Actiunile tale sunt timide si rezervate, iar oamenii din jurul tau sunt insisenti si au multe solicitari. Din fericire, weekend-ul mai calmeaza atmosfera si iti da ocazia sa te relaxezi. Daca esti singur, nu sunt excluse aventuri romantice.

Zodii care pot experimenta fericirea supremă pe 13 iulie 2024. Tranzitele cosmice sunt de partea lor

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Saptamana poate incepe cu o intalnire romantica. Te simti vrajit si in al noualea cer. Mijlocul saptamanii este ideal pentru afaceri, deci profita sa-ti stabilesti intalnirile de miercuri incolo. Weekend-ul iti poate aduce satisfactia unor rezultate profesionale deseobite. Vestile bune apar de vineri incolo.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Esti un om muncitor, iar superiorii capata incredere in tine. Planificarea atenta si constiinciozitatea incep sa aduca recompense. Spre mijlocul saptamanii spune cu convingere ceea ce crezi, te sfatuiesc astrologii. Ai lucruri importante de impartasit. Weekend-ul poate aduce momente placute, mai ales daca esti singur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva de care sa te indragostesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Saptamana incepe sub puternica influenta a celor din jurul tau. Simturile lor iti depasesc logica si esti putin confuz. Lucrurile se mai clarifica spre mijlocul saptamanii si poti lua decizii corecte. Zona romantica cunoaste o imbunatatire semnificativa spre sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, pastreaza-ti calmul si foloseste-ti sarmul pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.

Prognoza meteo, 13 iulie. ANM, în alertă: Cod roșu de caniculă. Căldura sufocantă pune stăpânire pe toată țara

Mai multe articole despre: