MENIU

HOROSCOP. Cât de... uşuratici sunt bărbaţii. Zodia îi dă de gol

Horoscop. În funcție de zodie, există multe stereotipuri în ceea ce privește caracterul bărbaților în relații. 

Horoscop. Iată care sunt cele mai ușuratice zodii, atunci când vine vorba de bărbați. 

Berbec

Bărbații din zodia Berbecului sunt grăbiți și în relații, și în pat. Ei sunt bărbații pentru care minutele sunt prețioase și sunt persoanele care acționează foarte direct. Dacă te vor, îți vor spune verde în față. Problema e ce se întâmplă după obțîn ceea ce vor. De obicei, pleacă la fel de repede cum au venit. Și se duc la o altă femeie. Fără a uită de excepțiile care întăresc regulă, Berbecii sunt chiar zodii ușuratice.

Taur

Dacă Berbecul este întruchiparea plăcerii, Taurul este aceea a romantismului. Pentru el, totul durează; va plănui prima noapte de dragoste în mare detaliu, se va stresa și se va frustra la maxim pentru orice. Și, odată ce plimbarea, cină romantică și filmul se termină, pregătește-te pentru un preludiu lung. Dacă eșți o romantică incurabilă, caută-ti un Taur, este tot ce îți trebuie. Cât privește celelalte femei, nu se va uită la ele, atât timp cât are din partea ta atenție, sex, mâncare și odihnă.

Gemeni

Că să te atragă în patul lor, Gemenii vor apela la inteligență. Vor încerca să poarte conversații elevate, își vor pune pe tavă toate cunoștințele. Când vine vorba de sex, pot să vorbească pentru ore în șir, să te întrebe la fiecare mișcare dacă îți place. Ceea ce este minunat la acești bărbați este că se pricep foarte bine la sexul la telefon. Așa că o relație la distanță cu unul dintre reprezentanții acestei zodii poate să meargă de minune. Nu te va înșela, dar nici nu te va lasă să ai prea multe cuvinte de zis în relație.

Rac

Racii sunt persoane foarte emotive, motiv pentru care sexul cu un astfel de bărbat nu are nimic din actul pur animalic, mecanic. Sexul cu un bărbat Rac este mai mult o conexiune metafizică, o poezie despre dragoste și frumusețe. Dacă te bagi sub cearșafuri cu un astfel de bărbat, așteaptă-te la o partida fierbinte, intensă, plină de semnificațîi. Și, poate, la niște drame după.

Leu

Bărbații din zodia Leu nu pot fi intrecuti la capitolul pasiune și aventuri extraconjugale. Ei sunt de departe cei mai ușuratici bărbați ai zodiacului. Imaginația lor sexuală nu cunoaște limite, dar acesta e și un lucru bun pentru ține. Vei găși în patul unui Leu metode de a te satisface despre care este foarte probabil să nici nu fi auzit până atunci. El este cel care domină în pat, fiind încrezător și narcisist. Sexul cu el este cel mai bun sex, dar oricât de satisfăcută ai fi tu, el tot plăcerea personală o pune pe primul loc. Dacă știi să domini și să satisfaci un Leu în pat, e posibil să nu te părăsească niciodată.

Fecioara

Este vorba tot de bărbațîi născuți în această zodie. Cu toate că în viață de zi cu zi ei sunt timizi și foarte politicoși, în pat sunt adevărate bestii. Și această pentru că își canalizează energiile acumulate peste zi și le transformă în cearșafuri ude și nopți de neuitat. Dar cum nimic nu poate fi așa frumos și gratuit, află că un bărbat născut sub acest semn zodiacal nu te-ar înșela niciodată, dar, odată ce ți-a câștigat încrederea, este foarte foarte gelos, chiar și fără motiv.

Balanța

Experiențele sexuale sunt foarte importante pentru bărbațîi în Balanță. Masajele, uleiurile, parfumurile, băile, locurile necunoscute, luxul sunt doar câteva lucruri pe care le cunosc la perfecțiune și pe care le explorează pentru a avea o viață sexuală cât mai apetisantă. Dacă nu îi poți oferi aceste lucruri ori dacă nu știi să te bucuri de ele în aceeași măsură că el, e foarte probabil să își ia uleiurile de masaj și să meargă la altă femeie.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai excitați bărbați ai zodiacului. Sexul cu ei este foarte bun, pentru că au multă experiență și știu exact ce le place femeilor. Cu toate acestea, pe cât de repede te bagă un Scorpion pe ține în pat, pe atât de repede te poate și părăși. Sexul joacă un rol foarte important în viață acestei zodii, așa că nu va lasă multe lucruri să stea în calea satisfacțiilor sale supreme.

Săgetător

Săgetătorii se pricep de minune la a cuceri, așa că fac asta în mod constant. Tocmai din acest motiv sunt considerați și foarte ușuratici. Sexul cu ei nu e neapărat special, dar preludiul este destul de memorabil.

Capricorn

Acești bărbați se prind mai greu de unele lucruri. Le e greu să facă prima mișcare și par că sunt atât de timizi, că nu te-ar mai invită niciodată la ei acasă. Se pricep de minune la sexul oral sau cel puțîn așa se spune. Cu toate acestea, sexul propriu-zis nu este fantastic, mai ales pentru că nu sunt adepțîi comunicării între partenerii sexuali.

Vărsător

Vărsătorului îi place sexul și spune acest lucru în gură mare. Păcat că uneori  nativii pot fi chiar obositori! În plus, camera lor e plină de reviste, jucării sexuale etc., iar calculatorul lor este plin de articole (precum acesta) și filme din care să se inspire.

Pești

Peștii apreciază conexiunea cu partenera mai mult decât apreciază un orgasm. Pasiune, dragoste, atenție și răbdare sunt cuvintele lor cheie. Cum trebuia să existe și un defect în asta, află că e posibil că tu să fii nevoită să faci toată muncă în pat, deoarece Peștii sunt foarte leneși și preferă întotdeauna să îi lase pe alții să facă muncă în locul lor. Cel mai probabil se vor întinde pe spate și vor aștepta marele final.

Sursa

Mai multe articole despre:
bărbaţi horoscop zodiac zodii