MENIU

Horoscop 7 aprilie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Restul au parte de o zi neagră

Horoscop 7 aprilie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Restul au parte de o zi neagră

Sunteti inconjurat de grija si de atentia familiei. Pe zona banilor, apare un supliment meritat pe care e bine sa-l pastrati ca rezerva.

Berbec –  Munca si agitatia de la serviciu trec in plan secund, asa ca va bucurati de timpul liber impreuna cu familia si prietenii. Chiar diverse activitati casnice s-ar putea sa va atraga, lucru  mai rar pentru unii din voi.

Taur –  E nevoie de multa precautie in ceea ce priveste finantele. E periculos sa dati bani cu imprumut, dar, in aceeasi masura, sa mizati pe resurse care nu va apartin. Restrictionati cheltuielile si iesirile tentante cu caracter monden.

Gemeni – Va preocupa metodele de autoinstruire si dezvoltare spirituala. Rezultatele vor fi vizibile cu ochiul liber in cel mai scurt timp si se vor rasfrange intr-o stare sufleteasca buna.

Rac – Un apropiat din anturajul de familie face o alegere surprinzatoare, care va vizeaza cumva. Dati mai multa importanta unor indispozitii fizice, ar putea deveni agasante in timp.

Leu – Ar fi de dorit sa fiti mai deschis in relatia cu cei apropiati. Acordand mai multa atentie si mai multa intelegere, veti primi la randul vostru acelasi lucru. Banii sunt pe minus, partial si datorita nevoii firesti de a va satisfice mici placeri nevinovate.

Fecioara – Va bucurati de succes in mici flirturi, dar nu e cazul sa va ambalati prea serios, caci lucrurile sunt de scurta  durata. Concentrati-va mai mult pe chestiunile serioase, care implica decizii, actiune si, mai ales, responsabilitate, scrie radioconstanta.ro.

Balanta – E momentul unei evadari atat fizice, undeva mai departe, intr-un loc nou, cat si psihice, prin detasare de problemele curente. Framantarile in legatura cu unele aspecte de viata personala v-au epuizat nervos.

Scorpion – Sunteti in pericol de a lua prea usor anumite lucruri care nu merg. Ele incearca sa va atraga atentia ca undeva gresiti, deci nu sunt intamplatoare si nu vor trece fara niste consecinte. Astrele va sugereaza asadar putina introspectie.

Sagetator –  O zi marcata de calm si promisiunea unor momente relaxante. Ceva nou in plan sentimental va animeaza si va face deosebit de cooperant!

Capricorn – Nu se stie cum, ajungeti un fel de guru intr-un cerc de amici. Va sunt apreciate opiniile, sugestiile, atitudinea. Astrele spun ca la origine este comportamentul empatic pe care l-ati manifestat fata de ceilalti. Continuati!

Varsator – Sunteti inconjurat de grija si atentia familiei. Pe zona banilor, apare un supliment meritat pe care e bine sa-l pastrati ca rezerva. Starea de spirit buna e cazul sa fie conservata cu ganduri pozitive si cu optimism.

Pesti – Va fi nevoie sa treceti peste greselile unui coleg, poate chiar sa iertati o comportare obraznica. Superioritatea voastra se va manifesta atat prin sanctionarea directa, verbala a vinovatului, cat si printr-o detasare rece. Nu permiteti ca fazele negative sa va strice complet ziua!