MENIU

Horoscop 6 octombrie. Zodia care atrage BANII ca un magnet. În schimb, piedici la tot pasul

Horoscop 6 octombrie. Zodia care atrage BANII ca un magnet. În schimb, pedici la tot pasul. Necazuri

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de vineri, 6 octombrie 2017.

BERBEC

O intalnire importanta va poate oferi ocazia unui nou inceput. Sunteti deschisi spre tot ce e nou. Seara va prinde in compania persoanei iubite.

TAUR

Participati la un eveniment unde trebuie sa dovediti ca aveti bun gust si rafinament. O sa primiti o multime de complimente din partea oamenilor din jurul vostru.

GEMENI

Sunteti mult mai relaxati si calmi, semn ca lucrurile in relatie au inceput sa se imbunatateasca. Si la birou o sa se observe schimbarea de atitudine.

RAC

Iubirea capata un aspect foarte important pentru voi astazi. Nu va limitati doar la cuvinte. Faptele sunt destul de importante si pot demonstra ca sunteti cu adevarat implicati in relatie, scrie bucurestifm.ro.

LEU

Este o zi in care rabdarea voastra va fi pusa la incercare. Nu luati decizii in graba, abordati totul cu rabdare si calm si lucrurile se vor rezolva de la sine.

FECIOARA

Pentru voi este o zi in care iesiti din tipare, indiferent prin ce metoda: prin imbracaminte, prin comportament, prin idei mai neobisnuite. Un stil nonconformist va ajuta sa castigati incredere in voi.

BALANTA

Aveti nevoie sa va relaxati mai mult, asa ca in weekend-ul ce se apropie ar trebui sa va eliberati programul si sa va odihniti.

SCORPION

Se intampla ceva ce scoate din voi cele mai frumoase sentimente. Nici voua nu va vine sa credeti cum va comportati.

SAGETATOR

Vi se ofera astazi castiguri sau posibilitati de avansare neasteptate. Daca puneti in practica strategia pe care ati gandit-o de ceva vreme, veti avea succes.

CAPRICORN

Legati noi prietenii astazi cu persoane la care nu v-ati fi gandit niciodata. Chiar daca nu simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, o discutie sincera va poate arata ca aveti si puncte in comun.

VARSATOR

Viata sociala ia o turnura interesanta pentru voi. Sunteti mult mai activi si se vede o imbunatatire a relatiilor cu cei din jur. Este posibil sa reluati legatura cu un vechi prieten.

PESTI

Nu sunteti adeptii schimbarilor radicale, dar considerati ca acum este momentul pentru asa ceva. Inainte sa puneti totul in practica trebuie sa cantariti foarte bine variantele pe care le aveti.