MENIU

Horoscop 5 aprilie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

Horoscop 5 aprilie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

O cheltuiala la care nu va asteptati va ia prin surprindere. E posibil sa fie legata de o problema de sanatate si, in acest caz, e esential sa constientizati ca ceea ce se poate rezolva cu bani e o parte fericita pentru care trebuie sa fiti recunoscatori.

Berbec – Deveniti nostalgic si vulnerabil la niste amintiri din trecut. Nu-i nimic rau in asta, e omeneste, dar nu idealizati. Viata e constant generoasa in surprize, asa ca priviti inainte cu incredere.

Taur – Va ocupati cu succes de niste aranjamente financiare favorabile. E foarte posibil ca legat de ele sa faceti mai multe drumuri in zona, sau mai departe, in tara.

Gemeni – E posibil sa aflati azi ca iubirea nu e scutita de dezamagiri si vise spulberate. Totul e sa nu va lasati coplesit si epuizat de ele. Concentrati-va eventual pe prietenie si pe aspectele stimulative ale muncii pe care o faceti.

Rac – Sunteti prins in angrenajul unor griji ce vizeaza casa, familia, traiul de zi cu zi. Cum acestea nu se termina niciodata, o solutie la indemana ar fi sa pretuiti fiecare moment simplu din viata, sa apreciati bucuriile firesti si naturale.

Leu – O cheltuiala la care nu va asteptati va ia prin surprindere. E posibil sa fie legata de o problema de sanatate si, in acest caz, e esential sa constientizati ca ceea ce se poate rezolva cu bani e o parte fericita pentru care trebuie sa fiti recunoscatori.

Fecioara – Conjunctura astrala avertizeaza ca la capitolul comunicare toate canalele sunt momentan blocate. O oarecare raceala veti simti in relatia cu partenerul, ceea ce va va afecta dispozitia.

Balanta – Pentru voi, lumea este astazi un loc prietenos si cald. Ati scapat de niste obligatii neplacute, asa ca sunteti relaxat si disponibil atat la job, cat si acasa. Inclusiv cu banii situatia e ok!

Scorpion – Cel mai bine aspectata e dragostea si nu doar in sens amoros, ci general uman. Adica veti avea parte de afectivitate si intelegere in context mai larg, scrie radioconstanta.ro.

Sagetator – Dupa o perioada de apatie, va revin pofta si interesul pentru munca. Pentru cei care studiaza, astrele indica succese si o inspiratie deosebita. Si banii incep sa traga mai mult catre buzunarul vostru. Poate ca nu intamplator!

Capricorn – Va implicati azi cu frenezie in activitatile curente pentru ca sunteti intr-o forma buna, atat fizic, cat si psihic. In plus, cineva va ajuta cu informatii foarte pretioase intr-o chestiune intima, strict personala.

Varsator – Impulsiv si nerabdator, astazi riscati sa comiteti fapte necugetate care ar putea rani pe altii. Nici cheltuieli n-ar fi indicat sa faceti pentru ca o sa aruncati banii pe lucruri inutile.

Pesti – Simtiti nevoia de certitudini acolo unde, de regula, e nevoie de incredere neconditionata si intuitie. Va puteti consulta cu un prieten daca deveniti nesiguranta devine stresanta, totdeauna o perspectiva exterioara de buna credinta ne lumineaza.