MENIU

Horoscop 3 ianuarie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari

Horoscop 3 ianuarie. O zi perfectă pe toate planurile! O singură zodie are probleme mari

Află ce-ţi rezervă astrele duminică, 3 ianuarie 2016.

Berbec – Unele exagerari incep sa te coste. Tempereaza-ti atitudinea critica si deschide ochii la partea frumoasa a vietii. Sufletul tau iti va fi recunoscator .

Taur – Banuielile in legatura cu o persoana incorecta cu tine, se adeveresc. Dar nu e cazul sa te prabusesti din atat. Ai aflat cu cine ai de-a face!

Gemeni – Astrele te sprijina pe zona casei si a relatiilor familiale. E momentul pentru o investitie majora, sau pentru o alta schimbare importanta.

Rac – Esti tentat sa cedezi in fata unor piedici minore. Repliaza-te si mergi inainte, esti pe calea cea buna !

Leu – Mici indispozitii emotionale te sacaie azi. Incearca sa te tratezi cu un film usor sau cu o carte buna. Vei fi incantat cat de mult ajuta acest tip de evadare.

Fecioara – Nimic nou au iesit din comun pentru tine. Te misti pe teren solid, atat in cariera, cat si in relatii si e cazul sa exploatezi aceasta stabilitate.

Balanta – Un cadou si neasteptat iti insenineaza ziua. Nu uita sa fii recunoscator.

Scorpion – Ai ignorant semnele organismului si acum sanatatea iti pune probleme. Prima masura de prim ajutor este odihna.

Sagetator – Esti obiectul unui afront la care e recomandat sa raspunzi cu eleganta si echilibru. Astfel, iti vei pune la punct adversarii cu propriile lor arme.

Capricorn – La tine sunt vesti bune privind finantele, care incep sa sporesca substantial. Ai grija sa nu devii sclavul propriilor castiguri.

Varsator – Cine rade la urma, rade mai bine. Asa ca ignora-i pe cei care vor sa te descurajeze si urmeaza-ti principiile, scrie radioconstanta.ro.

Pesti – Esti remarcat de cineva care va avea un cuvant serios in evolutia ta profesionala. Succes!