MENIU

Horoscop 29 noiembrie. Schimbări neprevăzute. Banii pică din cer pentru trei zodii

Horoscop 29 noiembrie. Schimbări neprevăzute. Banii pică din cer pentru trei zodii 

Varsatorii reusesc sa coboare cu picioarele pe pamant. Obtin o serie de beneficii de pe urma muncii lor. In sfarsit, se pliaza dupa realitatile din jur.

Berbec

Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda.

Taur

Fii convins ca detii la purtator absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capat proiectul pe care il dezvolti cu multa pasiune. Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate.

Gemeni

Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut.

Rac

Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum, tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata.

Leu

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi.

Fecioara

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti.

Balanta

Ai motive sa fii multumit de tine, de felul cum evolueaza lucrurile, pentru ca apar detalii care contribuie si ele la succesul proiectului la care iti aduci contributia. Ai suficienta rabdare sa ajungi la roadele visate, pentru ca esti constient ca esti abia pe parcurs, ca mai e cale lunga pana ce culegi toata recolta, dar cat timp vezi cu ochii tai cat de multe cai converg catre acelasi scop final, ai incredere in visul tau si astepti oricat ar mai dura.

Scorpion

Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie, scrie teotrandafir.com.

Sagetator

Te simti vinovat pentru un cuvant spus nu demult si vrei sa ai o discutie cu cel care a inteles gresit mesajul tau. Apropie-te cu sinceritate si recunoaste-ti greseala, cere-ti iertare, ofera explicatiile de rigoare, pentru ca poti restabili armonia in relatia respectiva.

Capricorn

Familia te inconjoara cu iubire neconditionata, asa e, dar asteapta ceva de la tine: sa-ti exprimi o parere, sa iei o decizie, sa vorbesti deschis, pentru ca faci unele lucruri fara sa le spui si lor.

Varsator

Te-ai tinut cu dintii de o stare de lucruri si totusi vezi cu ochii tai ca nu te mai ajuta. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, chiar daca de cele mai multe ori ti-e frica sa pui punct si sa pornesti in alta directie, azi ajungi, cu maturitate si intelepciune, la concluzia ca e vremea pentru o schimbare de directie sau de atitudine din partea ta.

Pesti

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric.