MENIU

Horoscop 29 ianuarie. Reacţii agresive, critici şi certuri. O zi grea pentru multe zodii

Horoscop 29 ianuarie. Reacţii agresive, critici şi certuri. O zi grea pentru multe zodii

Astrele nu sunt foarte darnice cu voi şi vă pregătesc niste evenimente cu efect destabilizator. Sfatul este să cântăriţi totul foarte prudent.

Berbec – Vă mobilizaţi exemplar pentru a face impresie bună la un eveniment cu caracter oficial. Orgoliul vostru este pe deplin satisfacut !

Taur – O zi senina. Cea mai importanta bucurie este faptul ca o persoana care va atrage, isi sporeste atentia cu care va trateaza.

Gemeni – Ati putea astazi gresi ignorand familia care vă vrea binele. Incercati sa fiti mai maleabil.

Rac – O schimbare de sarcini constituie inceputul unui drum spre o avansare profesionala. Luati lucrurile cu seriozitate.

Leu – O decizie nedreapta ar putea declansa in viata ta o criza. Apeleaza la oameni apropiati pentru sustinere.

Fecioara – Sunteţi relaxat şi bine dispus, chiar dacă cei din jur vă pun piedici la fiecare pas. Nu-i băgaţi în seamă vor cădea singuri în propia capcană, vă asigură astrele.

Balanta – Sunteti cuprins de agitatie in dorinta de a pregăti perfect un eveniment important. Nu disperaţi, totul este sub control.

Scorpion – Oboseala îşi spune cuvantul şi vă afecteaza atat concentrea cat si dispozitia. Chiar dacă nu staţi foarte bine în plan financiar, aveţi nevoie de un concediu.

Sagetator – Astazi trag cam multi de voi in toate partile. Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru.

Capricorn – Astrele nu sunt foarte darnice cu voi şi vă pregătesc niste evenimente cu efect destabilizator. Sfatul este să cântăriţi totul foarte prudent.

Varsator – Timpul pe care l-aţi alocat unei probleme expira. Ceea ce trebuie finalizat, probabil nu mai poate fi amânat cu scuze şi argumente nefondate, scrie radioconstanta.ro.

Pesti – Intuitia va ajuta azi acolo unde raţiunea eşuează. Dacă vă veţi lăsa purtat de val veţi ajunge mai departe decât dacă veţi folosi un plan minutios elaborat.