MENIU

Horoscop 22 februarie. Câştiguri uriaşe în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri mari

Horoscop 22 februarie. Câştiguri uriaşe în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri mari

Astazi va trebui sa faceti fata unor obstacole, intarzieri sau piedici de alt gen. Ele vor afecta insa doar rutina cotidiana, nu aspecte majore de viata.

Berbec – Deveniti mai cooperant intr-o problema pe care pana acum ati privit-o cu multa rezerva. Deschiderea pe care o manifesatati o sa va faca bine.

Taur – Cineva apropiat, cel mai probabil o ruda, va provoaca niste necazuri. Se impune sa luati masuri pentru a o descuraja si puteti avea succes printr-o atitudine nepermisiva.

Gemeni – Ramaneti neclintit in niste ambitii personale. Nu e vorba atat de foloase, cat de sentimentul puterii, de el aveti nevoie. Reversul medaliei este ca succesul obtinut va poate izola putin.

Rac – Astazi va trebui sa faceti fata unor obstacole, intarzieri sau piedici de alt gen. Ele vor afecta insa doar rutina cotidiana, nu aspecte majore de viata, scrie radioconstanta.ro. Incercati sa abordati ziua calm, pe tot parcursul ei.

Leu – In ciuda firii independente resimtiti acut nevoia de afectiune si sprijin. Pentru a le avea, e necesar sa aratati asta fara complexe.

Fecioara – Caracteristica zilei este riscul de a avea initiative neinspirate. Asa ca incercati sa va abtineti de la prea multa actiune, nu intotdeauna trebuie sa luam in serios tot ce ne trece prin cap.

Balanta – Faptul ca nu puteti grabi anumite evenimente nu e cazul sa va exaspereze. Chiar daca altii pun pe voi presiune, ramaneti realist!

Scorpion – Superiorul va incerca sa va incarce cu prea multe sarcini. Nu va lasati ademenit cu laude, caci acest precedent ar putea sa complice in viitor lucrurile.

Sagetator – E o zi propice daca simtiti nevoia unei noutati. O idee ar fi sa va dedicati mai mult timp voua insiva, de aici incolo pot aparea multe variante…

Capricorn – Se impun niste verificari inainte de a incheia niste proiecte profesionale, a caror evaluare va conta in viitor. Daca ati muncit mult, e cazul si sa va acordati un relas, in primul rand psihic.

Varsator – Va aflati intr-un punct in care e necesar sa reconsiderati importanta linistii si a caminului. E posibil sa operati chiar unele schimbari cu implicatii serioase.

Pesti – Fie ca va convine sau nu, primiti o noua responsabilitate. Ea va va aduce in mod cert si un sentiment sporit de incredere in propiile puteri. Profitati de aceasta conjunctura!

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop luni horoscop 22 februarie