MENIU

Horoscop 22 aprilie. Cea mai norocoasă zodie a zilei! În plus, banii pică din cer pentru nativii...

Horoscop 22 aprilie. Cea mai norocoasă zodie a zilei! În plus, banii pică din cer pentru nativii...

Comunicarea cu ceilalti intampina unele dificultati. In aceste conditii, va trebui sa luati singuri unele decizii.

Berbec – Apar castiguri financiare neasteptate, ideea e sa nu va repeziti sub euforia lor la oferte speciale si reduceri. Fiti calculati si cheltuiti inteligent!

Taur –  Comunicarea cu ceilalti intampina unele dificultati. In aceste conditii, va trebui sa luati singuri unele decizii.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.



Gemeni – Va concentrati atentia pe locul in care traiti. Micile amenajari si investitii, sau numai o simpla reorganizare a spatiului, va vor ridica moralul. In rest, sunteti la linia de plutire, atat cu finantele, cat si cu dragostea.

Rac – Un flirt cu care v-ati amuzat pana acum ajunge intr-un punct delicat. Ati dat cuiva sperante si acum trebuie sa iesiti onorabil din situatie.

Leu – Ati vrea sa aveti mai multi bani pentru cineva de care sunteti foarte apropiat. Sfatul este sa economisiti de la cheltuieli curente, inutile sau fanteziste.

Fecioara –  Vine o confirmare pe care o asteptati de mult timp. Poate fi vorba de un nou job, sau de o plecare in interes de serviciu in alta tara. Oricum, e vorba de un inceput care va deschide perspective noi.

Balanta – Stati  foarte bine la munca, asta va confere incedere si mult curaj sa va lansati in lucruri noi si indraznete. Totusi nu-i subestimati pe ceilalti, mai bine bazati-va pe ei.

Scorpion – Sunteti distrat si evaziv astazi, ceea ce ar putea avea drept rezultat ratarea unor obiective. Ascultati-va mai cu atentie copiii, sau partenerul de viata.

Sagetator – Liniste si pace pe toate fronturile. Moment prielnic sa incepeti un program de viata menit sa va imbunatateasca forma generala.

Capricorn – In ultimul timp ati facut tot felul de scenarii fara sa treceti la nici o actiune. Nu asteptati un impuls din afara, trebuie sa va mobilizati singuri toate resursele. Pentru ca le aveti cu prisosinta!

Varsator – Sunteti suprasolicitati de familie, unde toti au cate o cerinta expresa, scrie radioconstanta.ro. Retineti ca nu e cazul sa va asumati toate problemele fiecaruia si ca, in plus, sunt in stare sa se descurce si singuri.

Pesti – Ziua de azi vine cu dovezi noi de afectiune si devotement din partea cuiva drag. Soarta va rasfata!