MENIU

Cum influenţează Solstiţiul de vară 2018 viaţa zodiilor. Horoscop 21 iunie 2018

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Fenomenul denumit solstiţiu de vară marchează începutul verii astronomice

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Anul acesta, solstiţiul de vară are loc pe 21 iunie. După această dată, zilele încep să se micșoreze, fenomen care va dura până pe 21 de decembrie, când este solstiţiul de iarnă.

Această zi este cea mai lungă din an, fiind marcată de o aliniere perfectă a axei Pământului pe direcţia Soarelui. Denumirea de solstiţiu („Soarele stă”) este dată de faptul că, la data respectivă, are loc schimbarea gradientului mişcării Soarelui în raport cu declinaţiile acestuia.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Ca orice fenomen astrologic, solstiţiul de vară influenţează viaţa zodiilor:

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Berbec

Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi să îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. Preferi să i te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Taur

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate! Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determină de depui şi mai multă pasiune, ca să ţi se împlinească visul.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Gemeni

E o plăcere să stai de vorbă cu lumea, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi, pentru că din discuţiile pe care le porţi cu ceilalţi primeşti azi cele mai inteligente soluţii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi. Şi tu ai multe de transmis celor cu care intri în contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele părţi.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Leu

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine!

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Rac

Atmosfera zilei depinde enorm de mediul în care nimereşti. Ai tendinţa să te alături celor trişti, pesimişti, negativişti, care te vor molipsi şi pe tine, în loc să cauţi compania oamenilor veseli, care îţi pot ridica moralul şi atrage în acţiuni constructive. Nu te complace în starea de comoditate şi linişte pe care ţi-o inspiră cei trişti, pentru că acum nu contează faptul că tu le faci lor bine cu prezenţa ta, ci că ei te trag mult în urmă, făcându-te să semeni cu ei.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Fecioară

Veştile care sosesc de la o oarecare distanţă de casă te îngrijorează, încât ai fi în stare să urci în primul tren ca să ajungi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poţi linişti cât timp nu vin noi şi noi informaţii de acolo şi îţi pare rău că nu ai soluţii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar şi prin telefon.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Balanţă

Pleci la drum plin de elan, dornic să rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai în plan. Îţi place să fii toată ziua pe drumuri, pentru că toate dorinţele tale sunt astfel împlinite: dorinţa de socializare, dorinţa de a vedea lucruri noi, dorinţa de a face noi cunoştinţe, iar la întoarcere vei putea spune foarte mulţumit că ţi-ai îndeplinit cu succes misiunea.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Scorpion

Nedreptate există oriunde în această lume, ca atare nu te gândi că succesul tău se ridică pe insuccesul altuia, pentru că aşa e viaţa. Bucură-te de şansa ta, nu se ştie de câte ori ţi se oferă, fără să te tot compari cu cei mai puţin norocoşi. Norocul e acolo pentru tine, nu pentru altcineva, deci lasă modestia la o parte şi priveşte-ţi visul cu ochii, fără să te gândeşti la cei de lângă tine.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Săgetător

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astăzi, de parcă nimeni nu se mai înţelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te cerţi cu cei care ar fi trebuit să-ţi dea nişte bani, ori nu-ţi convine preţul unei tranzacţii şi te opui, ca atare trebuie să te înarmezi cu multă răbdare dacă porneşti la cumpărături sau dacă discuţi despre afaceri.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Capricorn

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere. Prudenţa de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Vărsător

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut.

Horoscop 21 iunie 2018. Solstiţiul de vară 2018. Peşti

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine.


Sursa: https://www.acvaria.com/

Mai multe articole despre:
horoscop 21 iunie 2018 Solstitiul de vara 2018