MENIU

Horoscop 19 aprilie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

Horoscop 19 aprilie. Zi decisivă pentru multe zodii. Vin bani, dar şi probleme! Abia acum începe...

Devine tot mai clar ca nu veti mai putea evita un drum lung, din obligatie. Drept consolare, ganditi-va ca nimeni nu poate trai complet izolat.

Berbec – Sunteti foarte diplomat, manipulati cu usurinta si veti beneficia de tot sprijinul prietenilor si al partenerului de viata.

Taur – Conjuctura favorizeaza succesul social si in afaceri. Puteti specula momentul pentru a va apropia de o persoana pe care o admirati.

Gemeni – Gratie unui  plus de luciditate, puteti lua azi decizii de ordin financiar, pentru ca le veti lua bine. Echilibru si in plan fizic, unde starea e excelenta.

Rac – Devine tot mai clar ca nu veti mai putea evita un drum lung, din obligatie. Drept consolare, ganditi-va ca nimeni nu poate trai complet izolat, scrie radioconstanta.ro.

Leu – Evitati azi promisiunile si angajamentele de orice natura, caci firea independenta care va caracterizeaza isi va spune in urmatoarele zile cuvantul. O sa simtiti acut nevoia de libertate.

Fecioara – Aveti in fata o zi prielnica obtinerii unor acorduri favorabile de la cei de care depindeti: parinti, sefi sau parteneri. Cel mai important ramane insa ce veti face cu ceea ce obtineti!

Balanta – Concentrati-va pe imbunatatirea unor abilitati, fie ele de comunicare sau antreprenoriale. Conjunctura este favorabila progresului in plan personal si achizitiile vor fi durabile.

Scorpion – Aveti incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Va sfatuim sa pastrati totusi o masura.

Capricorn – Dispuneti de multa energie fizica si intelectuala pe care se impune sa o canalizati spre interese superioare.

Varsator – O zi cu multa vanzoleala, vizite, rectificari de buget si schimbari de perspectiva. La capatul ei, gasiti macar putin timp, doar pentru voi.

Pesti – Sunteti inclinat sa va neglijati sentimentele si propriile nevoi din dorinta de a face impresie buna. E pagubitor sa depindeti atat de parerea celorlalti!

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop marti horoscop 19 aprilie