MENIU

Horoscop 15 octombrie. Zodia care trece printr-o schimbare uriaşă. Fiţi cu ochii în patru!

Horoscop 15 octombrie. Zodia care trece printr-o schimbare uriaşă. Fiţi cu ochii în patru!

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de luni, 15 octombrie.

BERBEC

Intrați în contact cu o persoană care va avea o influență foarte mare asupra voastră în următoarele luni. Ziua se anunță a fi una productivă.

TAUR

Este o zi critică, pentru că trebuie să oferti niște răspunsuri pe care le datorați cuiva de mai multă vreme. Ați lăsat timpul să treacă și asta a fost în favoarea voastră, dar acum nu mai aveți nicio cale de scăpare.

GEMENI

Aveți nevoie de multă liniște astăzi, dar și zilele următoare. Ați depus un efort supraomenesc în ultima perioadă și începe să se simtă oboseala, scrie bucurestifm.ro.

RAC

Primiți o sumă de bani și aveți un zâmbet imens pe față. Deja aveți o mulțime de scenarii în cap pentru cheltuirea lor.

LEU

Prietenii pleacă într-o mică escapadă, însă voi nu puteți merge pentru că aveți foarte multă treabă. Vă întristați, dar nu este cazul. Pe seară vă așteaptă și pe voi ceva distractiv.

FECIOARĂ

Partenerul de viață are parte de un succes profesional ce merită sărbătorit. Îi pregătiți o surpriză și apoi faceți ceva special.

BALANȚĂ

Este o zi perfectă pentru afaceri. Aveți argumente puternice și toată lumea vă va da dreptate.

SCORPION

Influența celor din jur nu vă prinde bine astăzi. Erați hotărâți să demarați un proiect, dar din cauza comentariilor răutăcioase sunteți pe punctul să renunțați.

SĂGETĂTOR

Vă vine o idee genială și astăzi veți primi numai laude pentru asta. Aprecierea șefilor vine și cu un mic bonus.

CAPRICORN

Viața profesională poate fi zguduită de un eveniment la care nu vă așteptați. Nici prin gând nu vă trecea așa ceva și rămâneți fără cuvinte.

VĂRSĂTOR

Astăzi este o zi crucială pentru un proiect destul de important, așa că trebuie să vă concentrați asupra acestui lucru. Nu lăsați nimic altceva să vă distragă atenția.

PEȘTI

Se arată o schimbare în viața voastră. Fiți cu băgare de seamă la tot ceea ce faceți în această perioadă și mai ales astăzi.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop luni horoscop 15 octombrie