MENIU

Horoscop 15 noiembrie. Zi de coşmar! Apar grijile. O zodie e la pământ! BANII se lasă aşteptaţi

Horoscop 15 noiembrie. Zi de coşmar! Apar grijile. O zodie e la pământ! BANII se lasă aşteptaţi

Iata ce va rezerva astrele pentru ziuade miercuri, 15 noiembrie 2017.

BERBEC

Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Comunicarea directa este cheia astazi!

TAUR

Puteti ieși mai ușor din starea de confuzie, dacă va concentrati pe ceea ce contează cu adevărat. Aveti nevoie de un efort destul de mare sa intelegeti unde se afla problema adevarata.

GEMENI

Aveti motive de bucurie care va fac să deveniti extrem de cheltuitori și de generosi. Sunteti dornici de socializare și mulţumiti de situaţia actuală, scrie bucurestifm.ro.

RAC

Cineva din preajma voastra vă îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să fiti mai atenti la informaţiile pe care le primiti.

LEU

Discutati mai mult cu persoana iubita, pentru ca este o zi in care multe lucruri pana acum incerte pot gasi o solutie care sa va convina amandurora.

FECIOARA

Nu ajunge doar sa visati frumos la clipa cand veti vedea un anumit scop materializat, ci trebuie sa si puneti osul la treaba.  De asta depinde succesul proiectului vostru.

BALANTA

Capatati mai multa incredere in propria persoana datorita unei activitati la care ati luat parte impreuna cu cel drag. Urmeaza sa luati niste decizii financiare importante si nu trebuie sa va grabiti.

SCORPION

Se anunta o schimbare pe plan financiar. Nu este ceva semnificativ, ci cat sa va repuna motoarele in miscare si sa va ajute pentru moment.

SAGETATOR
Trebuie sa va reevaluati planurile facute pe termen lung. Un telefon pe care il primiti dimineata vine cu o veste care va va mobiliza in acest sens.

CAPRICORN

Sunteti foarte atenti la detalii si nicio informatie nu trece pe langa voi fara sa fie analizata pe toate partile. Astfel, descoperiti ceva ce nimeni nu a luat in seama, iar concluzia va fi una excelenta pentru voi.

VARSATOR

Va aflati din nou in fata unei decizii importante. Modul in care se desfasoara lucrurile in viata voastra nu va mai este pe plac si cautati solutia salvatoare.

PESTI

Fiecare inceput are si un sfarsit, dar voi ati vrea sa nu se termine ceea ce ati inceput acum cateva saptamani. Incercati sa prelungiti cat de mult puteti.