MENIU

Horoscop 11 martie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Mai sperai la asta?

Partenerul isi sporeste fata de voi generozitatea. Sanatatea insa va va da de furca, pe fondul unei afectiuni mai vechi.

Berbec – O zi plina de evenimente de tot felul, in care va este afectata mai ales relatia amoroasa. Rabdarea este absolut obligatorie!

Taur – Astrele stimuleaza schimbari in atitudinea si practicile de natura spirituala. Daca sunteti in cautarea unui job, norocul va surade.

Gemeni – Aspectul pana acum tensionat al unei situatii se dizolva. Urmarile sunt placate: energie, buna dispozitie si atingerea obiectivelor propuse.

Rac – Lucrurile merg struna pe plan profesional. Concentrati-va asupra prietenilor si activitatilor de grup.

Leu – De astazi, niste schimbari in lant incep sa-si arate efectele benefice. O veste de la un prieten bun, aflat departe, va lumineaza ziua.

Fecioara – Va asteapta o zi reusita, dar in acelasi timp frenetica: reusite profesionale, propuneri si oportunitati in plan social, romantism cu partenerul.

Balanta – A venit momentul sa nu mai trageti de o relatie care scartaie. Efectele toxice vor incepe sa va afecteze.

Scorpion – E posibil sa va confruntati incepand de astazi cu situatii dificile si frustrante. Incercati sa dati dovada de rabdare si sa va adaptati conjuncturilor.

Sagetator – Astrele indica schimbari financiare. In ce sens, depinde de atitudinea si de deciziile pe care le veti lua.

Capricorn – Nativii acestei zodii vor fi stimulati mental spre deschidere si intelegerea superioara a unor fenomene. E o sansa de progres pe care trebuie s-o valorificati.

Varsator – Partenerul isi sporeste fata de voi generozitatea. Sanatatea insa va va da de furca, pe fondul unei afectiuni mai vechi, netratata corespunzator, scrie radioconstanta.ro.

Pesti – Conjunctura astrala va stimuleaza initiativele si creativitatea. Urmeaza o perioada in care va veti redefini, treptat, in toate planurile.