MENIU

HOROCOSP. VENUS - singura planetă care nu e RETROGRADĂ în 2024. Ce efecte are asupra noastră?

Foto/Arhivă/Profimedia

Venus în retrograd este un eveniment rar, care are loc doar o dată la 18 luni și durează aproximativ 40 de zile, pe măsură ce călătorește prin mișcarea sa înapoi în Cosmos.

Pe măsură ce ne apropiem de a doua jumătate a anului 2024, în timp ce toate celelalte planete și-au schimbat sau urmează să-și schimbe direcția, Venus va rămâne fermă, fără a intra deloc în retrograd.

Venus retrograd: Date

Marchează în calendar! Următoarea Venus retrograd este programată să se desfășoare între 1 martie și 12 aprilie 2025.

Semnificația perioadei pre-retrograde Venus

Venus întruchipează dragostea. Ea întruchipează frumusețea. Ea întruchipează echilibrul. Ea reflectă valoarea noastră inerentă, alura noastră și capacitatea noastră de a crea echilibru. Întruchipând esența zeiței, Venus ne încurajează să observăm, să reflectăm, să experimentăm și să cream dintr-un loc de bogăție și bucurie, favorizând conexiunile cu cei din jurul nostru. Ea este profund legată de ritmurile Pământului și de bucuriile existenței.

Când o planetă avansează, ea deschide calea spre creștere și transformare în aspectele vieții pe care le guvernează. Pe măsură ce Venus își mută calea în 2024 și începutul lui 2025, ne adâncim legătura cu frumusețea și creativitatea. Ne cultivăm valoarea de sine. Rămânem fermi în conexiunile noastre și în modurile în care ne angajăm în parteneriat, dragoste, intimitate și colaborare. În acest proces, adunăm perspective, experiențe și perspective valoroase pe care le oferă fiecare moment.

Pe măsură ce Venus pornește în călătoria ei retrogradă în martie 2025, suntem chemați să îmbrățișăm prezența, cercetarea, deschiderea și o perspectivă nouă în legătura noastră cu tot ceea ce întruchipează ea. Vom explora legătura noastră cu ideile de frumusețe și abundență. Să explorăm cum sărbătorim valoarea noastră intrinsecă și cum ne recunoaștem valoarea de sine. Vom îmbrățișa o transformare în dinamica relațiilor noastre, îmbunătățind modul în care dăruim și primim dragoste. Ne vom crea un spațiu pentru a ne redefini conexiunea cu plăcere, fericire și armonie.

Între timp, cufunda-te în experiențele senzoriale bogate pe care Venus le are de oferit. Să reflecteze la tot ceea ce întruchipează ea, îmbrățișând în același timp pe deplin esența a ceea ce reprezintă.

Energii pre-retrograde Venus: introspecție și reevaluare

Venus servește ca un memento atemporal că frumusețea ne înconjoară în orice moment. O înflorire frumoasă. Sclipirea încântătoare a ochilor. Creativitatea este exprimată prin diverse medii. Angajamentul nostru de a ne exprima dragostea și grija unul față de celălalt strălucește în tot ceea ce facem. Această lume este plină de o gamă incredibilă de frumusețe care așteaptă să fie descoperită. Pe măsură ce Venus avansează pe tot parcursul anului, îmbrățișează oportunitatea de a invita mai multă frumusețe în viața ta și de a experimenta cu adevărat prezența ei.

Venus te împuternicește să creezi un sentiment de siguranță, permițându-ți să demontezi treptat barierele din jurul celui mai vulnerabil sine. Pe măsură ce te reconectezi cu valoarea ta intrinsecă, frumusețea, apartenența și iubirea de sine, se derulează transformarea. Acesta este momentul să îmbrățișezi practicile de întruchipare, să te implici în munca în oglindă și să cauți spații și experiențe care îți permit să te simți frumos așa cum ești. Încurajează gesturi simple de recunoștință pentru sine și pentru cei din jurul nostru.

Faza de adunare sub influența lui Venus

Dobândirea unei experiențe valoroase. Colectarea de perspective. Colectarea de informații valoroase. Experimentează fluxul de valoare pe măsură ce curge prin tine, aducând vindecare fiecărei părți care ți-a pus vreodată la îndoială valoarea. Imaginează-ți că navighezi prin lume cu un sentiment de demnitate inerent care te ghidează fiecare pas. Pentru ce decizii ai opta? Cum te conectezi cu ceilalți? În ce moment începe să se transforme și să crească sentimentul de sine și de identitate?

Pe măsură ce Venus se mișcă prin zodiac, modurile ei subtile de a se exprima evoluează cu fiecare semn care o influențează. Cu toate acestea, ea revine constant la temele ei fundamentale de conexiune, frumusețe, armonie, abundență, plăcere, dragoste, demnitate și întruchipare.

Pe măsură ce Venus se pregătește să retrogradeze în martie 2025, vei avea ocazia să îți rafinezi colecțiile, să elimini ce e irelevant, să îți reîncadrezi perspectivele și să îți creezi spațiul necesar pentru a procesa și integra călătoria extinsă pe care ai întreprins-o recent.

SURSA

Mai multe articole despre:
venus retrograd horoscop octombrie 2024