MENIU

HAOS la metroul din Londra. O pană de curent a cauzat dezordine în centrul capitalei britanice

Traficul pe câteva linii de metrou din capitala marii Britanii a fost suspendat în această dimineață, după o defecțiune majoră a sistemului de semnal, cauzată de o întrerupere a curentului. Reprezentanții metroului londonez au sfătuit cetățenii să ia rute alternative, biletele fiind acceptate și pe alte linii și servicii de transport cu autobuzul. 

Linia Piccadilly, cea mai afectată, a fost redeschisă parțial în jurul orei 10:00, dar nu a existat niciun serviciu între stațiile Hyde Park Corner și terminalele Heathrow și Uxbridge.

Reprezentnații metroului au transmis scuzele pentru inconvenientele cauzate. într-un comunicat în această după-amiază:

„Ne pare foarte rău pentru întreruperea din această dimineață, cauzată  de o defecșiune a rețelei de alimentare cu energie electrică în zona Earl's Court, în jurul orei 9.30. Inginerii noștri au depus toate eforturile pentru ca serviciile să funcționeze în mod normal, cât mai repede posibil, prin utilizarea sursei de alimentare de rezervă.

Vom rambursa automat sumele plătite pe bilete tuturor clienților afectați de întrerupere, până la sfârșitul săptămânii. Clienții care nu au primit o rambursare în acest moment ar trebui să contacteze serviciile TfL prin intermediul site-ului web sau al departamentului de servicii pentru clienți!, citează mass media britanice.