MENIU

Haos la Castelul Bran înainte de petrecerea miliardarilor lumii

Haos la Castelul Bran înainte de petrecerea miliardarilor lumii

Sute de oameni, români și străini au așteptat la coadă, în fața Castelului Bran, înainte ca miliardarii planetei să ajungă la ”reședința” Contelui Dracula, acolo unde va fi cea mai mare și mai exclusivistă petrecere de Halloween dată vreodată.

Cozile s-au format încă de la primele ore ale dimineții. Oamenii au așteptat și s-au îmbulzit, ca să viziteze castelul. Vestea că cei mai bogați afaceriști ai planetei urmează să petreacă aici i-a atras ca un magnet pe turiștii care nu s-au lăsat intimidați de cozile uriașe. Administratorii Castelului au încercat să evite aglomerația, dar a fost imposibil. 

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween în Romania

Invitații de seamă au fost aduși cu peste 30 de mașini scumpe. Iar accesul la această petrecere este foarte strict. La eveniment sunt și Peter Thiel și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Cei doi sunt căsătoriți din 2017, dar, în ciuda faptului că sunt împreună de atât de mult timp, în mass-media se cunosc foarte puține detalii despre viața lor.

La petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran vor fi prezenți și Sergey Brin, fondatorul Google și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Mai multe articole despre:
petrecere castel bran