MENIU

HALUCINANT! Femeie bătută și violată de fostul soț, deși acesta avea ordin de restricție

Un bărbat a agrsat și violat fosta soție, deși avea deja ordin de restricție. Foto/Arhivă

Niciun ordin de restricție nu l-a oprit pe un bărbat să intre peste fosta soție în casă, să o bată și să o violeze. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Un bărbat de 27 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deoarece a mers la locuinţa fostei sale partenere, a agresat-o şi apoi a violat-o.

El a încălcat şi ordinul de protecţie prin care îi era interzis să se apropie de femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 27 de ani din comuna Lipovu a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, violenţă în familie, violare de domiciliu şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

„În fapt, în seara zilei de 16 septembrie, ora 23.25, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără, de 24 de ani, din comuna Lipovu, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin, un tânăr, de 27 de ani, din localitate. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că tânărul s-a deplasat la locuinţa acesteia, unde ar fi agresat-o fizic şi ar fi întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei sale, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar apoi poliţiştii au decis reţinerea sa pentru 24 de ore. El a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.