MENIU

Gwyneth Paltrow, la 44 de ani, pe jumătate dezbrăcată în paginile unei reviste

Pe 27 septembrie, actrița Gwyneth Paltrow a împlinit 44 de ani. La câteva zile distanță de la aniversare, vedeta de cinema a acceptat să se dezgolească pentru paginile revistei Harper's Bazaar. Cât de provocator a pozat, vedeți mai jos.

Gwyneth a acceptat să devină eroina din luna noiembrie a publicației Harper’s Bazaar, iar pentru această ședință foto, a trebuit, la fel ca și în filme, să renunțe la zona de confort și să joace rolul unei dive obraznice și provocatoare.

În articolul „The real Gwyneth Paltrow”, autorii remarcă faptul că vedeta a fost dintotdeauna ca o carte deschisă, indiferent că ar fi vorba despre diete, viața personală sau frumusețe. Mai mult decât atât, în pragul zilei sale de naștere, a lansat o colecție vestimentară care îi poartă numele, scrie ea.md.

Întrebată, în interviu, despre cine a învățat-o să adopte o filosofie a vieții atât de frumoasă, actrița a vorbit despre tatăl său: „Mi-a oferit mie și fratelui meu abilitatea de a pune întrebări corecte. Acum, îi învăț și pe copiii mei să-și asume riscuri.”