MENIU

Gușă: Lui Tolontan i s-a oferit subiectul Predoiu ca să se recredibilizeze

Așa-zisa anchetă a lui Cătălin Tolontan despre fratele directorului SIE este, de fapt, un material care i-a fost oferit pentru recredibilizare, după deconspirarea sa ca agent al acestui serviciu, afirmă Cozmin Gușă.

Numele fratelui directorului de la Serviciul de Informaţii Externe apare într-un dosar de prostituţie. Potrivit tolo.ro, Gabriel Predoiu, a cărui poză apare pe o planşă foto în dosarul de trafic de minori, a fost indicat de una dintre victime. Contactaţi de jurnalişti, reprezentanţii SIE au recunoscut că persoana care apare în probele anchetatorilor este fratele lui Silviu Predoiu.

Acest scandal a fost livrat presei de către Tolontan pe blogul său, în condițiile în care el nu s-a ocupat de asta până acum, atrage atenția Cozmin Gușă. Consultantul politic susține că după ce Tolontan a fost devoalat, în ultimele două săptămâni, ca fiind un agent de influență al SIE, acum i s-a oferit acest subiect ca să se recredibilizeze.

”Printr-o operațiune ingenioasă, i s-a oferit un subiect ca să se recredibilizeze. Este recredibilizarea unui agent deconspirat- îl atacă chiar pe fratele directorului SIE. Cei care suferă sunt tot cei de la SRI. Ei trebuie să deslușească un scandal vechi, reșapat, fără daune. Se pare că Tolontan este un agent foarte important dacă i-au livrat acest subiect ca să-l recredibilizeze. Rezultanta este că cei din SRI sunt obligați să dea lămuriri. E joc de oameni trași cu cheiţa”, susține Gușă.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Cătălin Tolontan