MENIU

GRUIA STOICA rămâne în arest preventiv, a decis ÎCCJ

GRUIA STOICA rămâne în arest preventiv, a decis ÎCCJ / Foto: MEDIAFAX

GRUIA STOICA. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația omului de afaceri GRUIA STOICA privind constatarea legalității măsurii arestării preventive pentru 60 de zile, în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia.

GRUIA STOICA. Curtea de Apel București a decis, pe 14 februarie, menținerea în stare de arest preventiv pentru 60 de zile a omului de afaceri GRUIA STOICA, patronul companiei Grup Feroviar Român, în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Judecătorul de cameră preliminară al CAB a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive, care a avut termen pe 12 ianuarie și a fost menținută starea de arest pentru o perioadă de 60 zile.

În privința avocatului Doru Boștină, a fost înlocuită măsura obligării de a nu părăsi țara, luată potrivit vechiului Cod de procedură penală, cu controlul judiciar, potrivit noului Cod de procedură penală.

GRUIA STOICA. Omul de afaceri GRUIA STOICA, patronul companiei Grup Feroviar Român, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pe 12 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia.

În același dosar, a fost deferit justiției avocatul Doru Boștină, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Mai multe articole despre:
Gruia Stoica Grup Feroviar Român GFR