MENIU

Groază la Bârlad! Cu ce s-a trezit în spate un medic după ce și-a parcat mașina

Adevărate scene de groază au avut loc, zilele acestea, în parcarea Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad.

Potrivit unor martori oculari, un șarpe a căzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai își parcase mașina în curtea unității sanitare.“Îmi așteptam fratele să iasă afară, când am auzit niște țipete din zona parcării. Când m-am dus să văd despre ce e vorba, un bărbat se chinuia să dea jos de pe el un șarpe care avea peste un metru lungime. Era foarte mare. Căzuse din copacul sub care cetățeanul respectiv își parcase mașina. Abia apoi am aflat că bărbatul lucrează ca medic în spitalul nostru, la Radiologie”, a declarat unul dintre martori, arată vremenouă.ro.

Potrivit unor surse, medicul care a avut acest teribil ghinion este chiar Mohhamad Ghodsi, șeful secției de Radiologie-Imagistică Medicală a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, care are gărzi și la spitalul din Bârlad.

Alertată de către personalul medical, conducerea spitalului a dispus efectuarea de urgență a unei acțiuni de defrișare a vegetației care a crescut din sistemul de colectare a apelor pluviale.

Dragi bârlădeni, când vă mai duceți la spital, uitați-vă pe sus, indiferent că e soare sau ninsoare, pentru nu se știe cu ce lighioane vă mai pricopsiți!

Mai multe articole despre:
Bârlad medic şarpe panică