MENIU

Greta Thunberg, primul interviu în care vorbește despre Andrew Tate: „Se simt atât de amenințați, încât simt nevoia să ne batjocorească”

Greta Thunberg. Foto: Profimedia

Activista pentru schimbările climatice a vorbit public pentru prima dată despre discuția pe rețelele de socializare cu influencerul care se află în prezent în arest. În timpul unui interviu pentru emisiunea The View de la ABC, Greta Thunberg a spus de ce crede că „trolii” ca el simt nevoia să-și bată joc de activiștii de mediu.

„Se pare că se simt atât de amenințați sau au impresia că viziunea lor asupra lumii este atât de amenințată de oameni ca mine – activiști pentru climă și activiști de mediu – care vorbesc, încât simt nevoia să ne reducă la tăcere și să ne batjocorească. Acest lucru ar trebui să fie văzut ca un semn pozitiv, deoarece asta înseamnă că avem de fapt un impact,” a spus vestita activistă de mediu.

După vestitul schimb de replici de pe Twitter dintre Thunberg și Tate, fostul kickboxer a postat o poză în care se vedeau niște cutii de pizza și a spus că nu va recicla cutiile.

Nu a durat mult după postarea acelei imagini până când procurorii români l-au arestat pe el și pe fratele său Tristan.

După arestarea lor, Thunberg s-a amuzat copios printr-o postare ulterioară pe Twitter: „Asta se întâmplă când nu îți reciclezi cutiile de pizza”.

 

Mai multe articole despre: