MENIU

Gravida de la Robeasca a ajuns în cursul nopții la Făurei și a născut un băiețel

Gravida de la Robeasca a ajuns în cursul nopții la Făurei și a născut un băiețel

Echipajele de salvare au ajuns în cursul nopții, la ora 3,30, la femeia gravidă din localitatea Robeasca după aproape 20 de ore de eforturi, aceasta fiind preluată de un echipaj al SAJ Brăila și transportată la spitalul din localitatea Făurei unde a născut un băiețel, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sârbescu.

Totodată, o echipă de 26 de jandarmi, polițiști și pompieri împreună cu un câine de urmă caută în continuare un bărbat de 47 de ani din localitatea Odaia Banului dispărut sâmbătă dimineața în apropierea Pădurii Frasinu.

De asemenea, potrivit informațiilor ISU Buzău, 58 din cele 87 de localități ale județului au fost afectate de ninsorile abundente căzute duminică noaptea.

Toate cele șase drumuri naționale și 21 de drumuri județene sunt închise sau blocate de nămeți, iar opt comune nu sunt alimentate în continuare cu energie electrică, dintre care cinci în totalitate.

"În noaptea de duminică spre luni, numărul localităților afectate de ninsori a crescut de la 37 la 58, s-a intervenit pentru asigurarea alimentelor de strictă necesitate în cazul celor aproximativ 50 de persoane oprite în zona Hanului Ovidiu din localitatea Glodeanu Sărat, iar cu sprijinul Consiliului Județean le-a fost asigurată hrană caldă și câte 10 litri de combustibil pentru autovehiculele cu care erau', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sârbescu.

Din informațiile primite de la Stațiile Meteorologice luni dimineața, se semnalează în continuare viscol cu rafale de vânt 20 m/s și precipitații sub formă de ninsoare

'În noaptea de duminică spre luni au fost dislocate pentru sprijinul intervenției în județul Buzău două autospeciale UTV ARGO 8x8 șenilate, de la ISU Harghita și, respective, ISU Iași', a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.