MENIU

Accident grav, în Oradea: trei mașini s-au făcut ghem, în urma unui impact deosebit de violent

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în Oradea. Trei mașini au fost avariate, iar o femeie a ajuns de urgență la spital.

Grav accident rutier pe Calea Clujului din Oradea

Miercuri, pe Calea Clujului din Oradea, un accident rutier a dus la avarierea a trei mașini și la transportarea unei persoane la spital. Incidentul a fost raportat la prânz printr-un apel la numărul de urgență 112.

Comisarul șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor, a declarat că accidentul a implicat trei autoturisme. „Din primele informații, au fost implicate 3 autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale", a precizat Alina Fărcuța.

Imaginile surprinse de trecători și distribuite pe rețelele sociale arată că în accident au fost implicate o dubiță care transporta o altă mașină pe platformă și o decapotabilă. Toate vehiculele implicate au numere de înmatriculare din județul Bihor.

Până la finalizarea cercetărilor de la fața locului, circulația în zonă a fost restricționată la o bandă pe sens, sub supravegherea polițiștilor rutieri din Oradea.

                               Accident rutier de ultim moment în Oradea.