MENIU

Grav accident rutier la Buzău! Patru mașini implicate în coliziune

Un grav accident rutier a avut loc pe DN2 (E85), la intersecția cu drumul care duce spre localitatea Zărnești, implicând patru autoturisme și rezultând în rănirea a trei persoane.

Cum s-a întâmplat accidentul

Conform informațiilor furnizate de IPJ Buzău, coliziunea a avut loc între un autoturism condus de un șofer de 85 de ani din Galați, care se deplasa din direcția Buzău spre Râmnicu Sărat, și două autoturisme care circulau în sens opus, conduse de șoferi de 29 și 45 de ani din Buzău și, respectiv, Vrancea. Cel de-al patrulea vehicul a reușit să evite coliziunea principală, însă a ieșit de pe carosabil, suferind avarii semnificative.

În urma impactului, trei persoane au necesitat asistență medicală de urgență. „Accidentul a avut ca rezultat rănirea șoferului de 85 de ani, a șoferului de 29 de ani și a unei pasagere de 49 de ani, aflată în vehiculul condus de șoferul din Vrancea. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale," a precizat IPJ Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Ancheta este în desfășurare pentru a stabili toate detaliile și a determina cauzele care au condus la acest incident grav.