MENIU

Grav accident rutier în București: 6 victime în urma impactului

Un accident rutier grav a avut loc luni în București, soldat cu rănirea a șase persoane, în urma unei coliziuni între un autoturism și o autoutilitară. 

Potrivit informațiilor furnizate de news.ro, incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:35, la intersecția dintre Strada Drumul Binelui și Strada Dealul Frumos.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, un apel la numărul de urgență 112 a semnalat accidentul, iar echipajele de poliție și ambulanțe au intervenit rapid la fața locului. Cele șase victime, aflate în autoturism, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambii șoferi implicați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că niciunul dintre ei nu au consumat alcool. Poliția Rutieră continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și pentru a identifica eventuale cauze care au dus la acest incident.

„Astăzi, în jurul orei 13.35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intersecţia str. Drumul Binelui cu str. Dealul Frumos, în care au fost implicate două autovehicule (o autoutilitară şi un autoturism). În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea a şase persoane din autoturism, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.