MENIU

GRAV accident în Buzău: impact frontal între două autoturisme! Opt victime, între care doi copii

Un accident rutier din care au rezultat opt victime, între care doi copii, s-a produs, joi seara, pe DN2 E85, la 10 kilometri de localitatea Oreavu, județul Buzău.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, în accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, fiind vorba despre un impact frontal. În urma accidentului, circulația rutieră a fost blocată aproape o oră.  

Evenimentul rutier s-a soldat cu opt persoane rănite, între care doi copii. Victimele au fost scoase din maşini şi transportate de urgență la Spitalul Județean.

Șoferii implicați sunt un bărbat de 64 de ani, din Vrancea, aflat la volanul autoutilitarei, și un tânăr de 22 de ani, din Râmnicu Sărat, care conducea un autoturism spre Râmnicu Sărat. Se pare că accidentul s-a produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens a autoutilitarei, cel mai probabil pe fondul unei depășiri.

La locul accidentului, ISU Buzău a trimis un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi autospecială de transport victime multiple, iar SAJ Buzău a direcţionat cinci ambulanţe. 

Mai multe articole despre:
accident Buzău