MENIU

Ginerele lui Șoigu, comportament de bombardier într-un restaurant. Rușii cer să fie trimis pe front, ca să-i iasă „ifosele” din cap

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se află în mijlocul unui nou scandal, din cauza ginerelui său. În timp ce soldații ruși mor pe capete în Ucraina, ruda ministrului și prietenii săi se filmează la petreceri în restaurante de lux.

Alexei Stoliarov, ginerele lui Șoigu, nu ezită să își afișeze stilul luxos de viață pe rețelele sociale. Cel mai recent videoclip în care apare acesta a stârnit un val de furie în rândul susținătorilor războiului.

 

Stoliarov a postat zilele trecute un videoclip pe rețelele de socializare, în timp ce lua cina cu prietenii la un restaurant de lux din Vladivostok. Acesta a plătit nu mai puțin de 43 de mii de ruble. Suma dată de ginerele lui Șoigu pe o singură masă este mai mare decât cea pe care o primesc soldații ruși aflați pe front într-o lună.

Oamenii sunt furioși și cer ca ginerele neglijent, împreună cu socrul său, să fie trimiși imediat pe front. Stoliarov a mai stârnit un scandal când a apreciat postarea unui blogger rus despre cât de inutil este războiul împotriva Ucrainei și s-a certat cu susținătorii războiului. 

Mai multe articole despre:
rusia ministrul rus al apararii sergei soigu