MENIU

Ginerele lui Bercea Mondial RĂMÂNE ÎN AREST

Tribunalul Constanţa a respins, luni, solicitarea depusă de avocaţii lui Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, în dosarul privind şantajarea lui Mircea Băsescu, decizia nefiind însă definitivă.

La Tribunalul Constanţa s-a judecat, luni, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar, formulată de avocaţii lui Marius Constantin, magistraţii respingând-o ca fiind nefondată, potrivit mediafax.ro.

Decizia instanţei nu este însă definitivă, având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. De asemenea, instanţa îl obligă pe ginerele lui Bercea Mondial şi la plata sumei de 200 de lei, cheltuieli judiciare avansate de stat.

Tribunalul Constanţa a decis, în 26 iunie, ca Izaura şi Grinică Anghel, fiica şi fiul cel mic ai lui Bercea Mondial, să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar, dispunând, totodată, că aceştia nu au voie să se apropie de Mircea Băsescu, de Marian Căpăţână sau de membrii familiilor acestora.

Mai multe articole despre:
închisoare arest ginere Bercea Mondial