MENIU

Gigi Becali s-a dezlănţuit: Mă duc la proteste. Suntem în pragul unei dictaturi

Gigi Becali este foarte revoltat şi hotărat să iasă în stradă pentru a protesta împotriva ordonanţei de modificare a Codului Penal si legii amnistierii, abrobată marţi, în miez de noapte, de Guvernul Grindeanu. 

Patronul Stelei a vorbit la Sport.ro despre faptul că şi-ar fi dorit ca Victor Becali şi Cristi Borcea să iasă din închisoare.

“Sunt puţin obosit, că aş vrea să merg şi eu (n.n. - la proteste). Ce mare valoare are o ordonanţă astfel încât să dai toată ţară peste cap... Acea graţiere pe care au vrut să o dea, şi-au bătut joc de ea, intră la graţiere doar abuzul în serviciu. Eu ştiu pentru cine dau graţierea asta. Persoana asta ţine toată ţară în loc. Dacă este un bărbat adevărat, nu arunci ţară în război că să te salvezi pe ţine. Toţi aia din PSD nu au curaj să spună că e o ruşine ce fac? Asta va rămâne pată pe toată istoria PSD-ului. Pe Grindeanu ăla săracul îl aruncă în foc, îl lasă singur.

Am vrut să dea graţierea, să iasă Victor Becali, să iasă Borcea, dar nu mai vor să o dea. Numai abuzul în serviciu al lui Dragnea vor să o dea.

Mă îmbrac şi mă duc şi eu, ce, eu merg pentru cafea? Uite acum mă îmbrac şi mă duc acolo. Mă duc că nu credeam aşa ceva, suntem în pragul unei dictaturi. Nu am fost niciodată, nici la Revoluţie nu am fost, dar acum mă duc'', a spus Gigi Becali.