MENIU

Gigi Becali, la închisoare! Detalii despre perioada petrecută după gratii

<p>Gigi Becali</p> <p>&nbsp;</p>

Gigi Becali a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali-MapN, pedeapsă ce a ispăşit-o la Penitenciarul Poarta Albă, unde şi-a cerut transferul de la Jilava. Chiar dacă latifundiarul a fost eliberat, secretele despre şederea lui acolo sunt halucinante.

Condiţiile de detenţie de la noi din ţară nu sunt cele mai bune sau pe placul tuturor deţinuţilor, mai ales când este vorba despre milionari, care sunt obişnuiţi cu un stil de viaţă opulent şi lipsit de griji, dar această problemă pare una uşor de rezolvat atunci când în spatele gratiilor ajung oamenii potenţi financiar, scrie Spynews.ro.

Chiar dacă s-a plâns de rele tratamente pe durata executării pedepsei la penitenciarul Poarta Albă, latifundiarul din Pipera a beneficiat şi de anumite privilegii, pentru care a fost invidiat chiar şi de angajaţii penitenciarului.

„S-ar putea investiga alocarea sumei de 80.000 de lei pentru amenajarea confortabilei celule de temniţă a lui Gheorghe Becali. Ar fi un subiect interesant, apropo de îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie. Pentru puşcăria VIP-urilor îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie e un concept aplicabil doar puscariaşilor cu bani", a spus un angajat al penitenciarului, pe un forum intern. Suma despre care vorbim este una imensă, fiind suficientă pentru amenajarea ”ca la carte” a unui apartament. Și, ca să fim sinceri, la un moment dat, celula în care s-a investit atât de mult arăta ca o locuință de lux din care nu lipseau un sistem home-cinema, așternuturile cele mai fine, saltele care să îi facă somnul mai plăcut, dar și alte obiecte de mari fițe.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali închisoare detalii