MENIU

Gigi Becali încasează trei pensii, dintre care una colosală. De unde îi vin banii lunar

Gigi Becali încasează trei pensii, dintre care una colosală

Gigi Becali a reușit să își asigure o bătrânețe liniștită și confortabilă, beneficiind de nu mai puțin de trei pensii, dintre care una se dovedește a fi colosală. Cu un spirit antreprenorial ascuțit și o filozofie de viață ce îmbină afacerile cu interesele personale, acesta își primește lunar veniturile din surse variate.

Cunoscut ca unul dintre cei mai influenti români, Gigi Becali continuă să impresioneze prin veniturile sale substanțiale, pe lângă afacerile profitabile pe care le desfășoară.

În prezent, Becali, care a împlinit recent 66 de ani, beneficiază de nu mai puțin de trei pensii: una de la stat, una privată (la care a contribuit cu sume considerabile, conform propriilor declarații) și una de la Uniunea Europeană. Toate acestea se adaugă averii sale impresionate, estimată la aproximativ 350 de milioane de euro.

Anca Alexandrescu, dezvăluiri-bombă: „La Pantelimon au mai fost încă două cazuri de morți suspecte în ultimele 3 săptămâni”

Pe lângă averea impresionantă strânsă din afaceri cu terenuri și imobiliare, latifundiarul din Pipera și-a garantat, de asemenea, o sursă constantă de venituri ca pensionar. Datorită carierei sale politice, care a inclus un mandat de europarlamentar între iunie 2009 și decembrie 2012, precum și un an petrecut în Parlamentul României, Becali beneficiază în prezent de o pensie considerabilă. Potrivit declarațiilor sale de avere, consultate de money.ro, el se aștepta să primească aproximativ 2500 de euro lunar de la Parlamentul European și în jur de 3000 de euro din pensia sa socială și parlamentară din România, chiar dacă mandatul său a fost de aproximativ un an.

Totuși, aceste sume sunt neglijabile în raport cu veniturile pe care magnatul le obține din afacerile sale, arătând că, în cazul lui Becali, succesul financiar nu este determinat doar de salarii sau pensii.

Becali a mărturisit recent că regretă retragerea din mandatul de europarlamentar, o decizie pe care o consideră acum greșită. „Am făcut o mare greșeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Am fost un idealist și am greșit”, a declarat el, menționând că a pus avocații să verifice dacă este posibil să își reia mandatul, întrucât nu și-a dat demisia în mod oficial.

Mai multe facultăți din România vor dispărea din septembrie. Ce se va întâmpla cu studenții deja înscriși