MENIU

Gigi Becali, în marș pe străzile Capitalei - A dat cu apă sfințită după „Bucharest Pride” 2021

Gigi Becali, în marș pe străzile Capitalei - A dat cu apă sfințită după „Bucharest Pride” 2021

Gigi Becali a organizat duminică o slujbă de sfințire a traseului pe care au trecut, cu o zi în urmă, participanţii comunității LGBT. Alături de finanţatorul echipei FCSB au fost prezenţi preoţi şi sute de susţinători. 

Protestatarii au ajuns în Piața Universității, duminică, in jurul orelor 14.00, în locul unde s-a încheiat sâmbătă Marșul diversității.

Gigi Becali a participat la un marș de sfințire a străzilor Capitalei după marșul LGBT. Deși a suferit o operație la umăr, Gigi Becali și-a făcut apariția la marşul pentru sfințirea locului pe unde a trecut marșul PRIDE, relatează Realitatea PLUS.

Cu icoane și aghiasmă, Becali a luat la pas toate drumurile din Bucureşti.

Gigi Becali a comparat demersul său cu un act de exorcism. Omul de afaceri a declarat că nu este de acord cu evenimentul de ieri, și ca astfel de acțiuni nu trebuie să aibă loc în capitală, relatează Realitatea PLUS.

Reamintim că sâmbătă, la marșul diversității au fost aproximativ 5.000 de oameni, organizatorii primind și amendă pentru că nu au respectat numărul prevăzut de lege, de cel mult 500 de participanți. Ameda dată de autorități s-a ridicat la 7.000 de lei.

MII de oameni la Bucharest Pride și Marșul Normalității, sâmbătă seară în Capitală - VIDEO

Marșul a pornit pe Calea Victoriei până la Piața Universității unde activiștii au pus muzică și și-au cerut drepturile. 

Înaintea Marșului Diversității, Partidul Noua Dreaptă a organizat o contra manifestație. 400 de susținători ai familiei tradiționale au contestat dorințele minorităților sexuale.