MENIU

Gigi Becali aruncă bomba înaintea meciului CSA Steaua - Academia Rapid

CSA Steaua și Academia Rapid vor juca de la ora 19:45 în derby-ul Ligii a 4-a. Înaintea partidei, finanțatorul FCSB Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat.

"O să iau stadionul Steaua, atunci când se va reconstrui. Acolo voi juca, nu trebuie să lăsăm ceva făcut cu bani publici în paragină", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

VIDEO REALITATEA.NET Cum arată stadionul Steaua înainte de demolare. Anunţ surpriză despre nocturnă şi tabelă

Referitor la duelul dintre CSA Steaua și Academia Rapid, deși CSA Steaua a anunțat că s-au dat 35.000 de bilete, Gigi Becali susține că vor fi mai puțini spectatori și că fanii Rapidului vor fi în număr mai mare.

"Eu vorbesc oficial. S-au dat 17.000 de bilete, dintre care 3.000 sunt luate de steliști. Arena Naționala va fi toată vișinie. Și CSA joacă acasă. Vă dați seama ce rușine? Eu am vorbit la bilete.ro și mi-a confirmat.  Giuleștenii s-au mobilizat azi. O să fie 20-22.000 de rapidiști. Probabil o să fie 5-6.000 de steliști. Or să fie maximum 25.000 de fani.

Eu n-am treabă cu echipa din Liga a 4-a. Le doresc celor de acolo tot binele din lume. N-am nicio problemă cu cei de acolo", a mai punctat oficialul FCSB.