MENIU

GIGI BECALI, așteptat acasă de Crăciun. SURPRIZA uriașă pe care i-o pregătește familia

<p>GIGI BECALI</p>

Sotia lui Gigi Becali a demarat pregatirile pentru mult asteptata intoarcere acasa a sotului ei. Luminita Becali isi da silinta sa-l primeasca cum se cuvine pe milionar, care isi va petrece acasa Sarbatorile de Craciun.

Recent, Gigi Becali a primit de la conducerea Penitenciarului Poarta Alba o permisie de cinci zile, in perioada sarbatorilor de Craciun, pentru buna sa purtare de dupa gratii, scrie Cancan.ro.

Becali este incarcerat in sectia exterioara “Valul lui Traian” si de data aceasta nu a mai iesit din cuvantul oficialilor puscariei, abtinandu-se de la orice fel de declaratii si ajungand acasa, in permisiile anterioare, in mare secret.

Pentru ca nu a facut tam-tam, conducerea penitenciarului i-a mai acordat cinci zile de permisie, intre 24 si 28 decembrie, iar Becali este decis si de data aceasta sa se poarte exemplar, pentru ca in luna februarie, sa ceara eliberarea conditionata.

La aceasta va contribui si cartea scrisa dupa gratii, “Muntele Athos, patria ortodoxiei” si cea pe care ar putea-o sa o termine pana atunci, despre fotbal.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali închisoare Crăciun familie