MENIU

Gică Hagi a spulberat misterul. Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi

FC Viitorul, formaţie pregătită de Gică Hagi, a câştigat Supercupa României, scor 1-0, în faţa campioanei CFR Cluj. Ianis Hagi nu a fost folosit.

Gică Hagi a vorbit la finalul Supercupei României despre şansele ca Ianis Hagi să se transfere. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani nu a jucat în Supercupa României.

“Ianis a venit şi în vestiar, a stat o oră cu noi, vedem ce se va întâmpla zilele următoare. O să fie cu siguranţă o echipă bună, puternică, una care se bate sus, cu tradiţie, dintr-un campionat foarte bun al Europei, în primele echipe.

Pe Ianis trebuie să-l ajutăm să crească şi să devină foarte bun. E perioada în care se spun foarte multe. Noi tot ce facem, vorbim cu el, îi prezentăm anumite lucruri… El are nevoie de odihnă. La un moment dat o să luăm o decizie, sperăm să luăm cea mai bună decizie pentru el, să facă performanţă, să ajungă sus”, a spus Hagi la Digi Sport.

Presa din România a speculat că Ianis Hagi ar putea ajunge în Rusia, la Spartak Moscova.

CASETA TEHNICĂ CFR CLUJ - VIITORUL

A marcat: Artean (86)

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu, Djokovic, Itu (Culio ‘46) – Deac, Omrani (Ţucudean ’76), Costache (Petrila ’70). Antrenor: Dan Petrescu

FC Viitorul: Tordai – Mladen, Ţîru, Iacob, De Nooijer (Kuipers ’72) – Houri, Artean, Vînă – Măţan – Iancu (Calcan ’61), Ganea (Leca ’72). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Stadion: Ilie Oană, din Ploieşti

Cartonaşe galbene: Omrani ’12, Djokovic ’28, Camora ‘90+1 / Iacob ’41, Iancu ’50

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi – George Găman

Spectatori: 8.000